7 beneficii ale unui Smart TV și de ce camera dvs. de zi este incompletă fără unul

Televizorul s-a transformat dintr-o experiență de divertisment pasivă în una foarte activă. Nu cu mult timp în urmă, televizorul stătea pur și simplu în colțul camerei și era folosit doar o oră sau două în fiecare noapte. Astăzi, a devenit o experiență multimedia completă.

Author: Mircea Pop vineri 07 mai 2021 , 12:24

7 beneficii ale unui Smart TV și de ce camera dvs. de zi este incompletă fără unul
7 beneficii ale unui Smart TV și de ce camera dvs. de zi este incompletă fără unul
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Multe televizoare Smart ieftine au ajutat la deschiderea acestei noi ere de aur a televiziunii, întrucât combină toate avantajele televiziunii gratuite și cu plată cu potențialul nelimitat al internetului și al conținutului de streaming.

Televizoarele inteligente sunt proiectate pentru a vă conecta la internetul de acasă, fie prin conexiune Ethernet, fie fără fir. De acolo, vă puteți bucura de o experiență de divertisment diferită de orice altceva, descărcând aplicațiile de divertisment adecvate. De aceea, dacă sunteți pasionat de emisiuni sau un spectator de filme, un televizor inteligent este un must-have în camera dvs. de zi.

Iată câteva dintre avantajele importante ale unui Smart TV:

#1. Confort

În timp ce companiile de televiziune cu plată pot oferi opțiuni de programare „la cerere”, acestea sunt, în general, nesemnificative în comparație cu conținutul pe care îl puteți viziona la confortul dvs. prin intermediul televizorului dvs. inteligent. Mai mult, acest conținut este accesibil dintr-un singur ecran de pornire general, ceea ce înseamnă că nu trebuie să schimbați canalele de intrare sau să schimbați telecomenzile pentru a le vizualiza pe toate.

Citeste si: Kanal D, prima opțiune a telespectatorilor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu serialul „Hercai”

#2. Compatibilitate smartphone

Chiar dacă televizoarele inteligente sunt dotate cu telecomenzi, unul dintre lucrurile interesante ale generației actuale este compatibilitatea smartphone-urilor. Descărcarea simplă a unei aplicații poate pune controlul televizorului inteligent în palma mâinii dvs. prin intermediul telefonului mobil. Așa că uitați de căutarea telecomenzii, este mai ușor ca oricând să controlați televizorul de pe telefon.

#3. Ușurință în utilizare

Televizoarele inteligente sunt la fel de ușor de configurat pe cât sunt de utilizat. Când vine vorba de configurare, tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la perete și să îl conectați la rețeaua dvs. de internet de acasă. Odată ce ați configurat totul, este la fel de ușor de utilizat ca un televizor standard sau un dispozitiv de streaming.

Citeste si: VIDEO- Programul Rabla pentru electrocasnice se întoarce în luna aprilie

#4. Fiabilitate

Deși dispozitivele de streaming pot ajuta la transformarea unui televizor non-inteligent într-un televizor inteligent, în general sunt mult mai puțin fiabile decât un televizor inteligent de calitate. Acest lucru este valabil mai ales dacă vă conectați la internet fără fir, deoarece semnalele Wi-Fi scăzute și tamponarea pot împiedica experiența. Pur și simplu, televizoarele inteligente sunt produse generale mai bune care pot conține semnale Wi-Fi, oferind astfel o experiență de divertisment mai fiabilă.

#5. Decluttering

Deja aveți o cutie de televiziune cu plată. Poate un dispozitiv de streaming. Un player Blu-ray. Un DVD player. Și asta nu ține cont nici măcar de cablurile HDMI care se conectează la televizor și de diversele telecomenzi pe care trebuie să le gestionați. Un televizor inteligent nu vă permite doar o experiență de divertisment mai bună, dar vă permite, de asemenea, să vă deconectați centrul de divertisment. Cu un televizor inteligent, puteți să renunțați la dispozitivul de streaming, să vizionați filme achiziționându-le din aplicații și, eventual, să reduceți factura TV cu plată dacă vă puteți reda conținutul preferat.

Citeste si: Cum alegi televizorul, in functie de dimensiunile camerei

#6. Mai mult decât simpla programare

Am prezentat deja modul în care televizoarele inteligente sunt ideale pentru o experiență de divertisment extraordinară. Dar pot servi și ca browser web. Deci, dacă navigați pe Internet cu un prieten sau soția dvs. și nu aveți chef să vă înghesuiți în jurul unui computer, o puteți face de pe televizor. De asemenea, puteți să vă actualizați rețelele sociale și să efectuați alte sarcini pentru care ați fi utilizat în mod tradițional un computer.

#7. Accesibilitate

În cele din urmă, televizoarele inteligente sunt accesibile- și devin mai accesibile pe zi ce trece. Există din ce în ce mai multe televizoare Smart ieftine. De fapt, prețurile lor de astăzi sunt foarte comparabile cu televizoarele standard de înaltă definiție. Reținând acest lucru și beneficiile anterioare pe care le-am acoperit, este logic să aduceți un televizor inteligent acasă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si