Si... se intampla la 43 de ani de cand tot ea a fost prima care trimis un e-mail!

In scrisoare, este prezentata inventia motorului analitic, pe baza căruia Ada Lovelace, o fiică a lordului Byron, a creat ulterior primele programe computerizate.

Citeste si: O să te minunezi când afli al cui este acest PALAT! Cine este deținătorul acestei case de vis?

Regina a facut acest gest ca sa promoveze expoziţia de vară a Muzeului de Ştiinţe din Londra, la fel cum, in 1976, a fost primul monarh care a folosit corespondenta electronica pentru a incuraja utilizarea internetului!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Florin Busuioc, de urgență la spital. Actorul a fost operat din nou

A si semnat personal postarea prin: Elizabeth R, iar aprecierile sunt... de ordinul milioanelor. Este inca o dovada a faptului ca Regina Elisabeta a doua a Marii Britanii este un monarh ca niciun altul!

Inca de la incoronare, pe 2 iunie 1953, a avut parte de ceva revolutionar! A fost prima astfel de ceremonie televizata, transmisa in direct, timp de 8 ore, de postul BBC.

Citeste si: V-ati intrebat vreodata ce-i trebuie unei femei pentru a fi fericita? Vezi ce spun vedetele din Romania despre asta!

Tot Regina Elisabeta este primul monarh din lume care a transmis un mesaj televizat de Craciun! Se intampla in iarna anului 1957, la Sandringham House- resedinta familiei regale britanice din Norfolk, cand ea avea doar 31 de ani.

Va doresc tuturor, tineri sau batrani, oriunde ati fi, sa aveti parte de bucuria, fericirea si linistea unui Craciun fericit!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si