In urma cu o saptamana, tanarul a facut o entorsa, pe terenul de fotbal. Medicii i-au pus piciorul in ghips, apoi l-au trimis acasa, spunandu-i ca, daca are dureri, sa ia calmante. La cateva zile dupa, starea lui s-a agravat.

Cu cateva ore inainte sa moara, baiatul a postat o fotografie cu un tanar aflat pe marginea prapastiei, cu un mesaj tulburator.

"Ce ironic, pare ca am in frunte 6-6-6 Daca tu esti ingerul, atunci port eu coarnele Ma intorc unde demonii ma asteapta cu goarnele."


Marinela Davidescu, director medical Spi. Judetean de urgenta Târgu-Jiu: a suferit un stop cardio respirator, a fost resusitat timp de o ora si jumatate, fara ca manevrele de resuscitare sa il poata readuce la viata.

Intr-una dintre discutiile cu colegul sau, baiatul a apucat sa-i spuna ca in locul in care s-a lovit s-a format un cheag de sange, care ar fi urcat spre plamani. Directorul spitalului nu a stiut sa spuna daca baiatul a plecat acasa si cu o reteta pentru anticoagulante.

Marinela Davidescu: ar fi trebuit a se intample asa. Fiecare medic currant stie ce tratament se prescrie si cu siguranta o si face..

"Vom interveni si noi si vom si om face cercetarile in momentul in care se impugn. Noi vom lua legatura cu spitalul judetean Targu Jiu si bineinteles vom cere si noi lamuriri', a spus purtatorul de cuvant DSP Gorj.

Familia va depune plangere la politie dupa ce isi va inmormanta copilul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si