A ajuns să doarmă prin parcuri din cauza jocurilor de noroc: "Mă trimite soţia să iau mâncare la copii, eu pierd banii la jocuri"

Alexandru, în vârstă de 22 de ani din Botoșani, și-a pierdut cei doi părinți la vârsta de 14 ani, iar acela a fost un șoc prea puternic.

Author: E. V. duminică 14 aprilie 2019 , 16:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Adolescentul a căzut în patima jocurilor de noroc, după ce mama sa a intrat în depresie din cauza morții soțului ei. Pentru Alexandru acela a fost momentul în care alcoolul și jocurile de noroc au început să fie nelipsite din viața sa.

"Nu a fost niciodată vreo zi în care să nu avem ce mânca, mama s-a angajat ca patiser şi câştiga decent, cât să aiba grijă de mine şi de fratele

meu. Dar eram la vârsta la care aveam nevoie de bani ca să ies la sucuri, să ies cu fetele, cu băieţii. Şi niciodată nu avea să-mi dea. Mă simţeam diferit faţă de ceilalţi de vârsta mea şi din ăia zece lei pe care mi-i dădea mama la şcoală, eu mă duceam şi îi băgam în aparate. Aveam zile când din zece lei făceam cincizeci, dar niciodată nu îi scoteam. Îi băgam la loc şi îi pierdeam.", povesteşte Alexandru.

Citeste si: Alexandru Rafila, critici dure la adresa medicilor care iau șpagă de la pacienți: „Nu există vreo justificare”- kanald.ro

Citeste si: De ce nu vrea Georgiana Lobonț să vorbească despre divorț. Armin Nicoară încearcă să o convingă- wowbiz.ro

Adolescentul mai spune că își dă seama că îi este aproape imposibil să renunțe la viciul său, ba mai mult se gândește cu groază la viitor.

"Mi-am dat seama că nu pot să renunţ, astea sunt lucrurile care pe mine mă disperă, mă bagă în boală, dar ma şi liniştesc totodată. Mă gândesc dacă eu o să pot avea familie vreodată, mă trimite soţia să cumpar mâncare pentru copii şi eu pierd banii la jocuri.", e mărturisirea cutremurătoare a tânărului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si