A ajuns să fie distrusă pe viață pentru că a consumat un produs periculos! Tot mai mulți tineri din România au început să îl folosească! "Mi-a distrus viața" - Aveți mare grijă!

Are 41 de ani și trăiește o adevărată dramă din cauza dependenței de substanțe interzise.

Author: C.I.P. joi 07 februarie 2019 , 12:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mai mult de atât, este prima persoană din Marea Britanie care a ajuns să arate așa din cauza consumului de stupefiante.

Emma Davies are corpul distrus. Bucăți din pielea ei sunt mâncate, are trupul acoperit de bube și cangrene și toate astea din cauza celui mai periculos drog din lume, "drogul Krokodil".

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Ana Georgescu când a ajuns acasă de la Exatlon. Fosta concurentă și-a ținut durerea departe de ochii lumii

Substanța, considerată de 10 ori mai puternică decât heroina, a ajuns să o distrugă pe viață pe Emma și a făcut-o pe aceasta să recunoască faptul că este consumatoarea acestui produs.

A povestit drama pe care a trăit-o!

Emma a povestit cum a început totul și că, imediat după consumul acestui drog, pielea ei a început efectiv să fie "mâncată" propriul corp. Drogul, de proveniență din Rusia, conține desomorfină, o substanță extrem de periculoasă.

Citeste si: Vestea MINUNATĂ primită de Carmen, studenta criminală de la Timișoara! Legea recursului compensatoriu o ajută să iasă din închisoare! Câte zile de libertate a câștigat?

Dependența de acest drog este extremă, iar modul de perparare îl face și mai periculos.

Experții spun că injectarea acestui produs poate fi mortală

Specialiștii spun că acest drog se combină cu acid hidrocloric sau fosfor roșu și poate fi fatal. O injecție cu drogul Krokodil face ca pielea să putrezească efectiv, să dezvolte cangrene, infecții sau bășicări ale pielii.

Citeste si: Teodor Emi l-a desființat pe Mircea Badea după prima bătaie pe care i-a dat-o: ”Tare în gură doar de la distanță. E zombie, lingău până la moarte!”

De acolo și-a atras și numele pentru că pielea umană începe să semene cu cea a unui crocodil.

A vrut să ascundă consumul inițial

Emma a mers la medici și le-a ascuns acestora cauza problemelor sale, dar, în cele din urmă, aceștia au reușit să afle și au trimis-o pe Emma în fața instanțelor de judecată.

Citeste si: Un tată își crește cu demnitate cei 18 copii într-o casuță cu trei camere! Mama micuților a fost răpusă de cancer la doar 49 de ani

Acum, tânără urmează un tratament specific și speră să scape de dependență, notează cei de la dailymail.co.uk. 

Drogul a ajuns și pe piața din România!

Drogul își are originile în Rusia, dar a pătruns masiv pe piețele din Marea Britanie, Columbia sau Statele Unite. Și în România au existat avertizări în privința acestei substanțe periculoase.

Citeste si: Un tată își crește cu demnitate cei 18 copii într-o casuță cu trei camere! Mama micuților a fost răpusă de cancer la doar 49 de ani


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si