Teodor Emi l-a desființat pe Mircea Badea după prima bătaie pe care i-a dat-o: ”Tare în gură doar de la distanță. E zombie, lingău până la moarte!”

După prima corecție aplicată lui Mircea Badea, Teodor Emi l-a desființat pe realizatorul tv.

Petru Luca, joi 07 februarie 2019 , 09:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Acum câteva zile, lui Teodor Emi i-au trebuit doar 5 secunde să-l pună la podea pe Mircea Badea, într-o revanșă acordată pentru lupta din 2014. Acum 5 ani, Teodor Emi a stat în ring numai o repriză și un pic, după care moderatorul tv s-a recunoscut învins, în repriza a doua, prin KO tehnic.

Citeste si: MIRACOL în cazul lui Bogdan! S-a nscut a doua oară! Tânărul de 20 de ani a fost salvat de medicii din Turcia! Mesajul SUPERB transmis de familie!

Dacă după victoria recentă Teo Emi a fost elegant în exprimare la adresa celebrului său adversar, în 2014 Emi s-a dovedit mult mai virulent. Atunci, sportivul a postat o caricatură cu un zombie ce stă în fața unui calculator, sugerând că acesta este Mircea Badea: “Recunoasteti personajul (indicii: freza obosita din anii ’80, plin de riduri, rau doar in fata ecranului)”.

Întrebat de un prieten, “Este vorba de M.B?”, Teo a raspuns atunci: “Chiar el…Tare in gura doar de la distanta. E zombie, lingau pana la moarte. Eu il mai iau la misto cand imi aduc aminte. Daca-l bag prea mult in seama ii fac audienta”.

Citeste si: Leo Iorga trece prin momente grele. Artistul a primit o veste copleșitoare

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si