Beccy Hunter a fost încântată că soțul ei Jamie Hunter, în vârstă de 38 de ani, a avut șansa de a-și ține fiica în brațe, pe micuța Harper-May, în ultimele zile de viață.

Citește și: Doi soți au murit îmbrățișați în timpul cutremurului din Turcia. Alex și Veronika se pregăteau să devină părinți

Când Beccy era însărcinată în luna a opta, a luat decizia să nască înainte de termen, ca să se asigure că tatăl o va strânge în brațe pe Harper, scrie Daily Mail.

"Tot ce și-a dorit Jamie în viață a fost să fie tată”, a povestit soția sa.

tata

Jamie Hunter, cu fiica sa May 

[Sursa foto: Daily Mail]

Micuța May, născută cu o lună înainte de termen

Nașterea prematură a avut loc în mai 2020, iar acum micuța May, care poartă numele lunii în care a venit pe lume, are aproape trei ani și este sănătoasă.

Beccy a născut copilul mai devreme decât i-au recomandat medicii, iar Jamie, profesor și antrenor de fotbal, și-a putut săruta fiica. Din păcate, tatăl a murit două zile mai târziu.

Citește și: „Mi se rupe inima”. O mamă și fiica ei au murit în timp ce organizau o petrecere surpriză. Trupurile neînsuflețite au fost descoperite chiar de sărbătorit

Mama îndurerată a trebuit apoi să îndure o luptă de doi ani pentru ca numele lui Jamie să fie înregistrat pe certificatul de naștere al fiicei lor, arată sursa citată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Motivul: cei doi nu erau căsătoriți. Întregul proces birocratic a fost dureros pentru mamă și a costat-o 3.500

de lire sterline.

A urmat o poveste aberantă după moartea lui Jamie

Beccy, care și-a schimbat numele de familie din Flint chiar înainte de a muri Jamie, a trebuit să meargă la avocați și să aranjeze recoltarea de probe de ADN de la partenerul ei decedat și de la fetița nou-născută.

Aceasta a implicat ca trupul lui Jamie să fie mutat de la firma de pompe funebre la Spitalul Heartlands din Birmingham, ceea ce înseamnă că ea nu a putut să meargă să-l vadă timp de trei săptămâni.

Citește și: Adevărul despre Nicola Bulley, mămica dispărută când își plimba câinele, dezvăluit de poliție. "A fost umilită"

Beccy a trebuit apoi să se întâlnească cu serviciile sociale și să se prezinte în instanță pentru a-și argumenta motivul pentru care îl dorea pe Jamie pe certificatul de naștere.

„A fost îngrozitor, mă enervează atât de mult că a trebuit să trecem prin asta. Dacă am fi fost căsătoriți, nimeni nu contesta că el era tatăl. Doar pentru că legea este atât de depășită. Astăzi, mulți oameni nu sunt căsătoriți când au copii", a povestit Beccy din Sutton Coldfield, Birmingham.

Jamie Hunter si fiica lui  

Certificatul de naștere cu spațiu gol în dreptul tatălui 

Beccy a povestit prin ce calvar a trecut timp de doi ani: „A trebuit să merg la tribunal și să jur pe Biblie, stând în fața a trei judecători pentru a-i convinge să pună numele lui Jamie pe certificatul de naștere.

A fost cumplit întreg procesul, nu am mai fost niciodată în instanță, m-am simțit ca un criminal.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„De ce a trebuit să stau în fața unui judecător când nu am făcut nimic rău? Am petrecut cea mai mare parte a timpului plângând", si-a amintit ea.

Nu acesta a fost sfârșitul procesului, deoarece Beccy a trebuit să aplice pentru a obține un alt certificat de naștere.

A avut în sfârșit copia în mână, cu numele lui Jamie pe ea, abia în iulie 2022, la mai bine de doi ani după nașterea lui Harper-May pe 11 mai 2020.

„Nu mi-a venit să cred când am avut în sfârșit certificatul completat. Nu am putut să mă uit la original unde scria tată și era doar un spațiu liber. A fost greșit", le-a povestit Beccy jurnalistilor.

"Totul s-a întâmplat atât de repede cu boala lui"

Beccy și Jamie Hunter nu s-au mai gândit la căsătorie din clipa în care el a aflat diagnosticul și a trebuit să urmeze tratamentul. Totul s-a petrecut prea rapid și drama a continuat după moartea tatălui lui May Harper.  

"Dacă ne-am fi căsătorit, i-ar fi trecut numele pe certificat. Este total greșit. Ne-am gândit să ne căsătorim, dar totul s-a întâmplat atât de repede cu boala lui.
„Nu era timp să rezolvăm o nuntă, eram însărcinată în opt luni și ne concentram să-l aducem acolo să o vadă pe Harper la naștere.
„Mi-a dat un inel cu două zile înainte de a muri și mi-am schimbat numele în Hunter, astfel încât fetița să aibă același nume când crește", a spus tânăra mamă.

Imagine răscolitoare: micuța May la mormântul tatălui ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si