A aparut o noua metoda de inselatorie. Un preot din Constanta a fost la un pas de a cadea in plasa: "Oglinda oglinjoara, cine este pacalitul din tara?"

Inventivi mai sunt escrocii! Un preot din Constanta era la un pas sa devina victima unei noi înselatorii, pe care am putea s-o numim "oglinda rupta". Un sofer l-a acuzat ca i-a stricat oglinda de la masina si i-a cerutpe loc 100 de lei. Numai ca, Dumnezeu i-a luminat mintea preotului si l-a ajutat sa scape!

A.C., marți 28 februarie 2017 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Urmarit ca-n filmele politiste, iar apoi inselat cu nonsalanta - asta a patit pe pielea lui acest preot, care a intrat in vizorul unui escroc. Individul i-a aplicat o noua metoda de inselaciune, numita  " oglinda" .

"El s-a dat jos din masina si mi-a spus ca i-am spart oglinda, moment in care am deschis usa si m-am dus sa vorbesc cu omul”, povesteste preotul Eugen Tanasescu.

In zadar s-a chinuit preotul sa-i explice soferului ca n-a gresit cu nimic. Barbatul avea un plan bine pus la punct.

Nici sutana, nici crucea de la gatul preotului nu l-au impresionat pe escroc. I-a aratat parintelui ca are oglinda de la masina rupta si i-a spus ca vina e a lui. Vazand ca duhul blandetii nu functioneaza, individul a trecut la amenintari.

"A inceput sa devina agresiv. Ca ai fugit de la locul faptei, ca sun la politie. Ce, ai oprit langa biserica sa faci pe smecherul?”, spune preotul.

Parintele Tanasescu n-a picat in plasa escrocului, ci i-a spus ca suna la politie. De cum a auzit asta, individul s-a urcat in masina si a plecat in tromba.

In loc de plangere la sectie, parintele il asteapta pe escroc pentru o spovedanie la biserica.  

Eugen Tanasescu, preot: ”Sa recunoasca faptul ca a pus la cale o metoda de inselaciune si noi il iertam crestineste”.

Daca sarlatanul se va pocai, ramane de vazut. „Eu am ramas cu: oglinda oglinjoara, cine este pacalitul din tara?”, mai spune preotul.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si