Influencera Bel Ponciano a aruncat peste 1.800 de dolari dintr-un elicopter, în timp ce o mulțime de turiști uimiți au adunat rapif banii de pe plaja din Sao Paolo, Brazilia.

Bel Ponciano a aruncat 1800 de dolari din elicopter

Bel Ponciano a aruncat 1800 de dolari din elicopter

[Sursa foto: Instagram]

Momentul în care vedeta de pe rețelele sociale a aruncat banii din elicopter a fost filmat.

În imaginile de mai jos se vede cum teancurile de reali brazilieni zboară deasupra unei plaje pline de turiști.

Bel Ponciano a aruncat pe geamul elicopterului echivalentul a 1.800 de dolari, iar mulțimea a alergat în toate direcțiile pe plajă, în funcție de cum a bătut vântul.

View this post on Instagram

A post shared by Bel Ponciano (@bellponciano)

Ce riscă să pățească vedeta după actul de filantropie?

În videoclip, Bel Ponciano este văzută urcându-se în elicopter înainte de a zbura deasupra plajei aglomerate, potrivit Mirror.co.uk.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Iubitorii de soare sunt văzuți alergând în toate direcțiile în timp ce bancnotele flutură prin aer.

Cu toate acestea, Centrul brazilian de Apărare Aeriană și Control al traficului aerian al Forțelor Aeriene a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările zborului.

Au fost indicii că aeronava zbura deasupra plajei la o înălțime „neregulată, mai mică decât cea permisă“, ceea ce ar putea constitui o situație de risc.

Cei care controlează traficul aerian spun că aeronavele trebuie să zboare la cel puțin 150 de metri deasupra celui mai înalt obstacol.

View this post on Instagram

A post shared by Bel Ponciano (@bellponciano)

Videoclipul viral a strîns atât aprecieri, cât și critici

Videoclipul a ajuns viral, peste 200.000 de oameni vizualizându-l în ultimele zile și a adunat peste 5.000 de aprecieri și sute de comentarii. Nu toți utilizatori au fost fericiți cu gestul influencerei braziliene.

„Ea crede că săracii trăiesc din resturi!”, a scris cineva pe Instagram.

De ce a aruncat bani din elicopter?

Extravaganta Bel Ponciano a scris ca legendă la videoclipul filmat pe plajă: "Așa e că nu te așteptai la asta, nu!?🚁 În ziua în care am făcut să plouă bani în Balneário!💸"

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare- radioimpuls.ro

Vedeta pare că a vrut să celebreze faptul că și-a împlinit visul de a avea elicopterul ei personal.

"A crede în visele tale este deja jumătate din luptă... Ce sacrificii ești dispus să faci pentru a-ți îndeplini visele? Timp, prieteni, familie, relații, libertate de a merge oriunde și oricând doriți, de a primi critici, de a fi judecat? Așa că fii conștient că visul tău te va duce în locuri incredibile, dar prețul de plătit este mare. Tot ce se întâmplă are un scop! Învață! Ridică-te și realizează ceea ce visezi!", a scris brazilianca pe Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si