A avut loc o nouă despărțire în casa ”Puterea Dragostei”. Noi certuri și jigniri din partea concurenților

În ediția de astăzi, sâmbătă 14 noiembrie, va avea loc o despărțire șoc. Fanii emisiunii ”Puterea Dragostei” vor rămâne uimiți de cuplul care și-a spus adio. Vor exista țipete și certuri și în rândul băieților.

Author: Andreea Bolocan sâmbătă 14 noiembrie 2020 , 16:53

andrada alexandru marinescu puterea dragostei kanal d
A avut loc o nouă despărțire în casa ”Puterea Dragostei”. Noi certuri și jigniri din partea concurenților[Sursa foto: kanald.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cuplul care a luat decizia de a pune stop relației și să își vadă fiecare de treaba lui a fost cuplul format din Andrada și Alexandru. De altfel, Tensiunile vor exista și în cuplul Alexandra – Codruț din cauza unei greșeli făcute de către partener. Alexandra ieșind nervoasă din platoul emisiunii din cauză că iubitul ei i-a făcut complimente Marianei de mai multe ori.

Alexandra și Codruț nu se află într-un moment bun al relației lor

Fanii show-ului matrimonial Puterea Dragostei vor avea parte de momente palpitante în această seară. Au loc certuri și despărțiri, dar și tensiuni între băieți, care își adresează replici dure.

De asemenea, apele devin tot mai agitate în unele cupluri, unii chiar ajungând la despărțire. Andrada vrea să pună capăt relației cu Alexandru, căruia i-a reproșat că are ochi pentru o altă fată. Băiatul a încercat să repare lucrurile, însă convingerea Andradei că relația s-a terminat este de neclintit.

Citeste si: Andra Volos este însărcinată? Vezi ce poză a postat concurenta de la ”Puterea Dragostei” pe pagina de Instagram

Citeste si: O nouă idilă în casa „Puterea Dragostei”? Pe cine a pus ochii Cristian Marinescu

Andrada vrea să pună capăt relației cu Alexandru

“Am auzit că vrei să o cunoști pe Adriana. Mai bine zic s-o terminăm acum. Pentru mine s-a încheiat și te las să o cunoști pe Adriana. Pentru mine s-a încheiat, Alexandru…”, a spus concurenta. Marinescu a încercat să-l apere pe Alexandru, însă Andrada a răbufnit și a încercat să-l reducă la tăcere:

“Marinescu: Dacă băiatul asta a simțit să facă asta…

Andrada: Eu m-am despărțit de el, punct!”

A avut loc un scandal și în casa băieților

Scandalul nu lipsește nici din casa băieților, care își aruncă replici acide. Mai mult, Codruț îl jignește pe Marinescu într-un mod care îi va lăsa mască pe telespectatorii ce vor urmări emisiunea din această seară. Iată schimbul de replici care va avea loc între cei doi, după care urmează și intervenția lui Jitaru.

Marinescu: Încerci să mă imiți, dar nu te ajută nici urechile, nici fața

Codruț: Fața aia de șobolan a ta mă ajută? Ai Parkinson sau ce faci așa?

Jitaru: Vezi că ți-am permis cam multe. Pentru mine ești un fake! În orice anturaj te duci ești pus la colț.”

Sursa: Puterea Dragostei


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si