A batjocorit o copila de 12 ani pana a lasat-o insarcinata, dar nu va face o zi de puscarie! "E batran si infirm, domnule judecator..."
Social

A batjocorit o copila de 12 ani pana a lasat-o insarcinata, dar nu va face o zi de puscarie! "E batran si infirm, domnule judecator..."

A.S.
16 apr 2018

A violat in repetate randuri o copila in varsta de 12 ani pe care a lasat-o insarcinata, dar nu va face o zi de inchisoare pentru ca batran si bolnav.

Victima si-a facut curaj si le-a povestit parintilor ce i se intampla abia cand era insarcinata in 6 luni. Acestia au dus-o la medicul ginecolog, apoi au mers la politie pentru a-l reclama pe agresor, Ovidio De Jesus Perez.

Citeste si: A fost rapita de pe camp si batjocorita de mai multi vecini. Este INUMAN ce i-au facut apoi si politistii care venisera sa o salveze! Medicii legisti au plans in hohote cand au vazut cum arata trupul fara viata al fetitei

Testele ADN au relevat faptul ca acesta este tatal copilului, dar, gratie unei aparari bune, el nu va face nici macar o zi de inchisoare.

"Onorata instanta, clientul meu este batran si infirm. In cei 72 de ani a avut o conduita impecabila, nu a fost niciodata condamnat si nu are cazier judiciar", si-a motivat avocatul acestuia apararea.

Anchetatorii nu au vrut sa dezvaluie mai multe informatii despre legatura dintre victima si violator pentru a proteja identitatea acesteia, relateaza Crime Watch Daily. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook