Pretul mediu al apartamentelor vechi din Bucuresti a crescut de la 78.400 de euro in luna mai la 79.650 de euro in iunie, ceea ce se traduce intr-un avans de 1,59%, adica 1.250 de euro, potrivit indexului imobiliar al ZF, realizat in colaborare cu firma de consultanta imobiliara Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anuntul Telefonic. Fata de iunie 2015, cresterea este de 3,17%. Aviatiei, Unirii si Victoriei ramân cele mai scumpe zone, cu apartamente vechi care depasesc 100.000
de euro.
Mai scumpe decât pretul de luna trecuta, de 79.650 de euro, apartamentele au mai fost doar in septembrie 2011, când media era de 80.200 de euro.
Rezultatul poate fi explicat prin listinguri, adica proprietari care scot pentru prima data la vânzare proprietati, asteptarile lor fiind mai ridicate decât ceea ce se intâmpla in piata. in plus, cei care au avut oferte la vânzare in mai, luna in care gradul de absorbtie a fost mai scazut ca in alte luni, nu au apucat inca sa reactioneze si sa-si reduca asteptarile.

.Fata de iunie 2015, cresterea este de 3,17%. Aviatiei, Unirii si Victoriei ramân cele mai scumpe zone, cu apartamente vechi care depasesc 100.000 de euro.
Mai scumpe decât pretul de luna trecuta, de 79.650 de euro, apartamentele au mai fost doar in septembrie 2011, când media era de 80.200 de euro.
Rezultatul poate fi explicat prin listinguri, adica proprietari care scot pentru prima data la vânzare proprietati, asteptarile lor fiind mai ridicate decât ceea ce se intâmpla in piata.

in plus, cei care au avut oferte la vânzare in mai, luna in care gradul de absorbtie a fost mai scazut ca in alte luni, nu au apucat inca sa reactioneze si sa-si reduca asteptarile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si