Grupuri de oameni continua sa vina in Piata Victoriei, cu steaguri, pancarte, mesaje scrise pe hartii, vuvuzele si fluiere.

Masinile pot circula prin fata Guvernului, spre Bulevardul Aviatorilor, manifestantii fiind grupati in zona delimitata cu garduri si spre Muzeul Antipa.

In Piata Victoriei au ramas si foarte multi dintre parintii si copiii care au inceput sambata dimineata protestul. Unii dintre ei se plimba in sir prin fata sediului Guvernului si sufla in vuvuzele si fluiere.

Unii dintre manifestanti au venit in Piata Victoriei cu caini in lesa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A cincea zi de proteste fata de OUG de modificare a codurilor penala a inceput sambata dimineata cu manifestatia parintilor si copiilor, care a adunat mai bine de 3.000 de oameni.

De la ora 13.00 a inceput un alt protest care include un mars si un lant uman in jurul Palatului Parlamentului. Protestatarii care se vor aduna in Piata Victoriei ar urma sa plece in mars in jurul orei 16.00,

iar cand vor ajunge la Palatul Parlamentului, vor forma un lant uman in jurul cladirii.

Atat sambata, cat si duminica, in Capitala sunt asteptati oameni din toata tara- "toate drumurile duc la Bucuresti".

Duminica, la "cel mai mare protest impotriva ordonantelor de urgenta”, asa cum este numit pe pagina evenimentului, in fata Guvernului sunt asteptati manifestanti din toata tara, fiind programat ca la ora 20.00

atat in tara, cat si in diaspora, in piete sa fie intonat imnul de stat, iar o ora mai tarziu "fiecare participant la manifestatiile din toate orasele tarii si din diaspora va ridica spre cer propria lumina aprinsa”. Pana sambata dimineata, aproape 40.000 de oameni isi anuntasera prezenta la eveniment.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si