A cumparat peste cu viermi de la magazin. "Am văzut acei paraziţi, viermi spiralaţi, morţi"

Un vrâncean a reclamat autorităţilor de la Direcţia Sanitar Vererinară şi pentru Siguranţa Alimentelor faptul că a cumpărat macrou infectat de la un magazin alimentar.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe luni 12 septembrie 2016 , 16:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Un localnic din comuna vrânceană Boloteşti, Silviu Cîmpianu, a mers la magazinul din localitate de unde îşi face frecvent cumpărăturile şi a cerut vânzătoarei trei peşti macro congelat.
"M-am dus acasă, i-am lăsat la decongelat, apoi soţia s-a apucat de eviscerat şi în momentul când a ajuns la al treilea peşte am văzut acei paraziţi, viermi spiralaţi, morţi.
Nu am mai făcut nici un grătar, ne-a pierit tot cheful. Azi dimineaţă am sunat la protecţia consumatorilor, care m-a direcţionat către Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru siguranţa Alimentelor (DSVSA) pentru că ei au laborator acreditat pentru verificarea de probe", ne-a spus Silviu Cîmpianu.
Acesta mărturiseşte că la DSVSA nu a fost luat foarte în serios de personalul de acolo în primă fază, care i-a spus că  trebuie să plătească pentru verificarea probelor. A ales să facă o sesizare, pentru care a primit număr de înregistrare, iar după ce a spus că va merge la presă să relateze că instituţiile statului nu se implică în apărarea drepturilor consumatorilor, în cursul după-amiezii o echipă de medici veterinari şi inspectori a mers la Boloteşti. Acolo au fost preluate proba pentru verificări de laborator.
Totodată, inspectorii DSVSA au mers şi la magazinul de unde localnicul a cumpărat peştele şi a retras de la comercializare aproape două kilograme de peşte, adică ce mai rămăsese pe stoc.

Un localnic din comuna vrânceană Boloteşti, Silviu Cîmpianu, a mers la magazinul din localitate de unde îşi face frecvent cumpărăturile şi a cerut vânzătoarei trei peşti macro congelat. "M-am dus acasă, i-am lăsat la decongelat, apoi soţia s-a apucat de eviscerat şi în momentul când a ajuns la al treilea peşte am văzut acei paraziţi, viermi spiralaţi, morţi. Nu am mai făcut nici un grătar, ne-a pierit tot cheful. Azi dimineaţă am sunat la protecţia consumatorilor, care m-a direcţionat către Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru siguranţa Alimentelor (DSVSA) pentru că ei au laborator acreditat pentru verificarea de probe", a spus Silviu Cîmpianu.

Acesta mărturiseşte că la DSVSA nu a fost luat foarte în serios de personalul de acolo în primă fază, care i-a spus că  trebuie să plătească pentru verificarea probelor. A ales să facă o sesizare, pentru care a primit număr de înregistrare, iar după ce a spus că va merge la presă să relateze că instituţiile statului nu se implică în apărarea drepturilor consumatorilor, în cursul după-amiezii o echipă de medici veterinari şi inspectori a mers la Boloteşti. Acolo au fost preluate proba pentru verificări de laborator. Totodată, inspectorii DSVSA au mers şi la magazinul de unde localnicul a cumpărat peştele şi a retras de la comercializare aproape două kilograme de peşte, adică ce mai rămăsese pe stoc, scrie ziarul Adevarul.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro

 

Citeste si: „Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă.” Flavius Nedelea a vorbit pentru prima dată, după ce el și Anamaria Prodan au mers pe drumuri separate- kfetele.ro

Citeste si: Un nou scandal este pe cale să izbucnească între Andreea Bălan și George Burcea! Procesul o poate lăsa pe vedetă fără sute de mii de euro- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si