A facut testul de paternitate si a aflat ca nu el era tatal! Drama unei prezentatoare TV de la noi

Sanda Nicola, cunoscuta jurnalista de la noi, are o poveste de viata cutremuratoare.

duminică 06 mai 2018 , 13:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Sanda Nicola, cunoscuta jurnalista de la noi, are o poveste de viata cutremuratoare. Amintirile dureroase incep inca din copilarie, atunci cand jurnalista avea sa afle un adevar crunt: cel pe care il credea tata, nu era, de fapt, tatal ei.

"A venit această propunere de a face testul de paternitate pentru că el ştie că nu e tatăl meu şi s-a dovedit că tata a avut dreptate. (…) Tatăl din casă până la vârsta de 5 ani, adică... părinţii mei, cei pe care îi ştiam eu, s-au despărtit când eu aveam 5 ani.

Mie mi s-a părut tot timpul o distanţă între mine şi tatăl pe care l-am cunoscut eu. Am încercat să mă apropii de tata la maturitate, am simţit întotdeauna că e ceva în neregulă cu el.

 

De fiecare dată când făceam paşi să ne apropiem, îl simţeam foarte apăsat, pentru ca finalmentul să vină chiar din partea lui. A venit această propunere, de a face testul de paternitate, pentru că el ştie că nu e tatăl meu. (…) Am fost împreună (la testul de paternitate – n.r.). Rezultatul a venit peste câteva săptămâni... Au fost nişte săptămâni bune de aşteptare a rezultatului. Şi s-a dovedit că tata a avut dreptate”, a spus ea, la filmarile unei emisiuni TV.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si