A fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru că și-a abuzat sexual fiul. Tânărul era cunoscut ca având probleme psihice

Un bărbat din Alba a fost condamnat la peste 12 ani de închisoare după ce şi-a violat fiul, major dar cu retard mental.

Author: Diana Bostan joi 26 ianuarie 2023 , 14:29

arestat

Bărbat arestat

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Una dintre fapte a avut loc în loc public, violator ul devenind violent atunci când autorităţile au intervenit.

A fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru că și-a abuzat sexual fiul

Vinovatul este un bărbat în vârstă de 59 de ani din Zlatna, județul Alba. Bărbatul a fost condamnat pentru viol şi ultraj contra bunelor moravuri. 

Citește și: Un român a fost condamnat la 11 ani de închisoare, după ce și-a maltratat fiica cea mare. Este de neimaginat ce a putut să îi facă

Victima este chiar fiul său, în vârstă de 22 de ani, tânărul fiind cunoscut ca având probleme psihice. Bărbatul și-a abuzat fiul sexual și în public, martor fiind o femeie care a și anunțat autoritățile.

Citeste si: Trei cutremure în România, duminică! Unde s-au produs și ce magnitudine au avut- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

„Martora a mai arătat că agenţii din cadrul Poliţiei Locale au coborât sub pod, le-au solicitat persoanei vătămate şi inculpatului să urce pe pod pentru a lămuri situaţia de fapt, moment în care inculpatul a început să îi ameninţe, respectiv şi-a dat jos pantalonii pentru ca martora să îi demonstreze că a întreţinut raporturi sexuale cu fiul său. Aceasta mai arată că, în momentul în care inculpatul şi-a dat pantalonii jos, de faţă au fost aproximativ 20-30 de persoane” se arată în documentele Judecătoriei Alba Iulia.

Bărbatul a fost surprins de mai multe ori în ipostaze compromițătoare

„Martora povesteşte că inculpatul obişnuieşte să stea complet dezbrăcat în balconul său, se uită la martoră când o vede pe aceasta în balcon, dar nu se îmbracă şi nu are nicio reacţie, motiv pentru care martora se teme de el”, a mai reţinut instanţa. 

Citește și: Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, și-a violat fiica de 17 ani

„Pe tot parcursul procesului penal, inculpatul a uzat de dreptul la tăcere. Deşi a fost interpelat de către instanţa de judecată în repetate rânduri, acesta a refuzat să dea declaraţie în cauză, cu toate că la fiecare audiere de martori intervenea peste aceştia şi expunea propria sa variantă” au mai reţinut magistraţii. 

Anchetatorii au rămas șocați în urma declarației date de inculpat: ”trebuie să aibă şi el viaţă sexuală, chiar dacă este puţin mai în urmă, nu poate rămâne virgin toată viaţa”, a spus acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si