A fost Cristian Pomohaci santajat? Fostul preot stia de anul trecut ca urmeaza sa fie acuzat de homosexualitate: "Trezesc curiozitati si invidii. Multi stau cu mana intinsa sa scoata popa ceva"

Cristian Pomohaci a reactionat pentru prima oara de la declansarea scandalului legat de acuzatiile de corupere de minori, insa a facut-o intr-un mod neasteptat.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin miercuri 20 septembrie 2017 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristian Pomohaci lasa sa se inteleaga ca stia inca de anul trecut de scandalul care avea sa se declanseze. In urma cu trei zile, fostul preot a incarcat pe pagina de Youtube si cea de Facebook un fragment dintr-o emisiune difuzata de TVR in noiembrie 2016. Este prima postare pe care Pomohaci o face de la debutul scandalului si nu este deloc intamplatoare.


In noiembrie 2016, cand era in culmea succesului, Pomohaci a avut un discurs bizar in cadrul interviului din emisiunea Iulianei Tudor. El a vorbit despre „legendele care se tes in jurul lui”, despre „lucruri deloc frumoase care mi se atribuie” si despre „curiozitati, invidii si ranchiuna” starnite de numele lui. El a mai spus si ca „cei mai multi stau cu mana intinsa, sa scoata popa din buzunar ceva”, lucru care ar putea fi interpretat ca un posibil santaj.

„S-au tesut multe legende, se tes multe legende, stiti.

Mi se atribuie multe lucruri frumoase, mai putin frumoase, deloc frumoase, dar sunt tesute, pentru ca parintele Pomohaci se vinde astazi bine. Un preot atipic, il numesc altii, un preot mistic, un preot de tara. Poate ca trezesc curiozitati, invidii si de multe ori ranchiuna, foarte usor, prin numele pe care-l port, prin ceea ce sunt sau prin ceea ce vreau sa fiu.

Poate tocmai de asta indraznesc, in ciuda bombardamentelor pe care le primesc de multe ori, sa arat sfintenia neamului nostru si sa arat cat de frumos stiu sa traiasca oamenii simpli, la tara.(...)
Merg cu usurinta intre oameni si imi plac oamenii, iubesc oamenii, dar astazi oamenii nu mai sunt ca mai demult. Mai demult, oamenii asteptau invatatura de la tine, astazi asteapta de la preoti un raspuns, sa le dezlege ghicitorile lor, sa le spuna cat de transant viitorul enigmatic si cei mai multi stau cu mana intinsa sa scoata popa din buzunar ceva. Nici de aceste lucruri nu fug, dar de multe ori tac sau ma inchid in mine, pentru ca oamenii cu care ma intalnesc nu stiu ca eu stiu despre ei mai multe decat cred ei ca vor sa-mi spuna”,
a spus Cristian Pomohaci in emisiunea Iulianei Tudor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si