A fost drogata si apoi rapita. Cand s-a trezit era legata de pat. Tanara si-a pus in aplicare un plan uimitor: "Mi-am sedus rapitorul pana s-a indragostit de mine". Ce a urmat pare desprins din filme

Chloe Ayling a fost rapita timp de sase zile la Milano. Intr-un interviu acordat recent ea a povestit cum a reusit sa scape.

M. P., marți 17 iulie 2018 , 16:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Chloe Ayling este din Marea Britanie si este fotomodel. Ea a fost pacalita ca va merge la o sedinta foto la Milano, insa, de fapt lucrurile s-au petrecut altfel. Ajunsa acolo, ea a fost drogata si rapita, cu scopul de a fi vanduta intr-o licitatie pe internet. Ea s-a trezit legata de maini si de picioare si supravegheata in permanenta ca sa nu scape.

In zilele in care a fost sechestrata, tanara si-a pus in aplicare un plan demn de scenariul unui film. Ea a inceput sa se apropie de unul dintre agresori, un polonez care traieste in Marea Britanie, alaturi de care a dormit in pat.

Citeste si: Veste trista pentru cultura romaneasca! A murit poetul Adrian Dinis!

„Cu cat vorbeam mai mult, cu atat ne apropiam mai mult, iar cand mi-am dat seama ca incepe sa ma placa, stiam ca trebuie sa folosesc acest lucru in avantajul meu”, a declarat Chloe, potrivit BBC.

La un moment dat polonezul a intrebat-o daca isi doreste sa aiba o relatie cu el. "M-am gandit ca e sansa mea sa scap", a spus tanara.

In cadrul interviului, Chloe a declarat ca s-a temut in fiecare secunda ca va muri.

Citeste si: Doliu in lumea modei! A murit Yvonne Blake, presedinta de onoare a Academiei de Film Spaniole!

Presa italiana a sugerat vaca ea si-a inscenat rapirea, ba mai mult s-au ridicat multe semne de intrebare asupra viersiunii oferite de ea.

Polonezul a fost arestat. In apararea sa, el a declarat ca a cunoscut-o pe Chloe inainte sa o rapeasca si s-a indragostit de ea. El a mai spus ca a vrut sa atraga atentia in presa pentru a o ajuta astfel sa devina cunoscuta.

 

Te-ar putea interesa si

Loading...