A fost în comă 27 de ani. Ce a spus femeia când s-a trezit

O femeia se afla în comă de nu mai puțin de 27 de ani. Însă ceva miraculos a făcut-o pe femeie să se trezească.

Author: C.D. miercuri 24 aprilie 2019 , 14:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

După ce a suferit un grav accident rutier, în 1991, fiind lovită de un autobuz școlar, o femeie a intrat în comă. Atunci, ea avea 32 de ani și fiul ei, Omar, avea 4 ani. Când a avut loc accidentul, cei doi se aflat în mașina unui unchi și, pentru a-și salva fiul, Munira Abdulla s-a aruncat asupra lui atunci când autobuzul a lovit autoturismul.

Femeia a fost dusă la o clinică din Londra, însă medicii au spus familiei că este în stare vegetativă și că nu pot face nimic pentru ea. Abia în aprilie 2017, prințul moștenitor din Abu Dhabi a auzit de cazul femeii și a hotărât să o ajute.

Citeste si: Mihai Onilă știe cauza incendiului de la Notre Dame: ”Ceea ce s-a întâmplat acolo este numai și numai din cauza nemulțumirilor oamenilor care nu mai pot..”

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Cine i-a fost alături Deei Maxer când încă era căsătorită cu Dinu?! „Statea noaptea cu mine”- wowbiz.ro

„N-am renunțat la ea, pentru că mereu am simțit că într-o zi se va trezi. Aveam patru ani când a avut loc accidentul. Mama mea stătea cu mine pe bancheta din spate. Când a văzut autobuzul venind spre noi, m-a protejat îmbrățișându-mă. Pentru mine, mama mea era ca aurul: cu cât trecea mai mult timp, cu atât era mai valoroasă. N-am regretat niciodată. Cred că, datorită susținerii mele, Dumnezeu m-a salvat de probleme mai mari”, a spus Omar, pentru The National.

După intervenția prințului, Munira a fost transferată la o clinică din Germania, unde, cu ajutorul mai multor operații, i s-au reparat mușchii. Abia un an mai târziu a început să scoată niște zgomote mai ciudate și, după trei zile, și-a strigat fiul.

„Când le-am spus medicilor că sper să vorbească din nou, mi-au spus că am o imaginație bogată și că încearcă doar să-i îmbunătățească calitatea vieții. Avusesem o neînțelegere în camera de spital și ea a simțit că sunt în pericol, ceea ce i-a cauzat un șoc. Scotea sunete ciudate și am început să chem medicii să o examineze, iar ei au spus că e normal. Trei zile mai târziu m-am trezit când cineva mă striga pe nume. Era ea! Mă striga pe nume. Nu mai puteam de bucurie. Ani la rând am visat la acest moment. Numele meu e primul lucru pe care l-a spus”, a mărturisit Omar.

Citeste si: „Au fost foarte multe momente urâte” Vica Blochina, copilărie de coșmar! Cum a fost umilită ani la rând fosta balerină de la Melody- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Ciobănașu, detalii neașteptate din viața sa. Ce a simțit când a fost adoptată de Ruxandra Ion: "Eu nu am realizat cu ce vine asta la pachet. M-am mutat în casa unor oameni pe care nu îi cunoșteam"- radioimpuls.ro

„Acum ne spune când simte durere și putem purta conversații, dacă o interesează subiectul. Uneori mă trezește să spunem rugăciuni împreună. Îmi spune o temă și după ce încep, continuă ea rugăciunea. Am decis să vorbesc despre povestea ei pentru ca oamenii să nu își piardă speranța în cei dragi. Nu îi considerați morți când sunt în starea aceasta. În toți acești ani, doctorii mi-au spus că e o cauză pierdută, că nu mai are rost să continuăm tratamentul, dar de câte ori aveam dubii m-am pus în locul ei și am încercat să fac tot ce pot ca ea să se simtă mai bine”, a încheiat băiatul femeii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si