Mihai Onilă știe cauza incendiului de la Notre Dame: ”Ceea ce s-a întâmplat acolo este numai și numai din cauza nemulțumirilor oamenilor care nu mai pot..”

Incendiul care a mistuit catedrala Notre Dame este explicat de solistul Mihai Onilă prin felul de a fi al oamenilor din zilele noastre.

Petru Luca, miercuri 24 aprilie 2019 , 14:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fost component al trupei AXXA, Mihai Onilă s-a mutat de mai mulți ani în Belgia, împreună cu familia. În toamna lui 2016, Mihai și soția lui au trecut printr-o dramă cumplită, atunci când fiica lor, Ioana Emily Hope, a murit din cauza unei tumori pe creier.

Mihai Onilă și-a continuat cariera muzicală, dar s-a orientat și spre desăvârșirea sa spirituală, dar și a semenilor. Recent, în cadrul unor discuții purtate pe contul său de Facebook, Onilă a opinat despre incendiul care a devastat catedrala Notre Dame din Paris.

Citeste si: Elena Udrea şi-a luat de la Notre Dame un medalion pe care îl păstrează din 1994! Blonda are o amintire de nepreţuit de la catedrala devastată de incendiu!

”Notre Dame - Nu am sa spun nimic altceva decat ca ceea ce s-a intamplat acolo este numai si numai din cauza nemultumirilor oamenilor care nu mai pot trai in pace din cauza unor politicieni care nu duc decat la distrugere! Deci gandul poate ucide la propriu!”, a punctat Onilă. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si