A fost urmărită, bătută și violată. Andrea a trecut prin chinuri groaznice, după o noapte de club

Andrea este o tânără din Spania care a trecut razant pe lângă moarte. Ea a publicat povestea teribilă pe care a trăit-o, pentru a nu mai trece nimeni prin așa ceva.

Author: M. P. vineri 28 decembrie 2018 , 10:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Andrea a fost urmărită în autobuz până la capătul liniei. Acolo a fost bătută și violată.

"Va fi greu de citit pentru cei care mă cunoașteți, dar am nevoie ca voi toți să-mi auzi vocea.

Locuiesc în Madrid în ultimele 6 luni și am avut un prieten care mi-a vizitat weekendul trecut.

Am ieșit într-o noapte să vedem un spectacol Flamenco. Am fost amândoi beți, iar când am părăsit ultimul bar, ne-am separat. Încercând să ajung acasă, m-am urcat în autobuz greșit, așa am ajuns la capătul liniei într-o zonă necunoscută.

Am fost ultima care a coborât din autobuz. M-am așezat pe bancă în stația de autobuz ca să-mi dau seama de următoarea mișcare. Un bărbat care fusese în autobuz, văzând că eram pierdut și supărată, s-a așezat lângă mine și mi-a oferit ajutor.

M-am pierdut la ora 4 dimineața, iar toate mijloacele de transport public au încetat să mai funcționeze. Aveam nevoie de ajutor și acest om m-a asigurat că mă poate ajuta să ajung acasă.

Nu este clar ce s-a întâmplat în continuare, dar de îndată ce am început să-mi dau seama că pot fi în pericol, am încercat să plec. Dar acest om a devenit puternic și violent față de mine.

Când m-am luptat, a început să mă bată. Țipam și luptam cu toată puterea pe care o puteam culege. Am încercat cu disperare să ajung la telefonul meu, dar mi-a răspuns în spaniolă: "Am telefonul tău, nu poți apela pe nimeni".

El m-a lovit din nou în față, până când nu mai puteam lupta. Nu mai puteam să țip. Abia puteam vedea de sânge în ochii mei.

Eram sigură că mă va ucide. În cele din urmă mi-am închis ochii. Cu speranța că nu mă va mai bate, m-am prefăcut că sunt moartă. M-am rugat ca atunci când îmi deschid ochii, elsă fi plecat. Nu știu cât timp a trecut înainte să-mi deschid ochii, dar când am făcut-o, a dispărut.

M-a violat.

Plină de sânge și în întuneric, m-am ridicat și am început să-mi apuc lucrurile. Șireturile mele erau înfășurate în jurul pantofilor mei, împiedicându-mă să-i încalț. Am reușit într-un final și apoi am fugit.

Am fugit desculță în stradă, țipând pentru ajutor. Am fluturat hainele și 3 sau 4 mașini au trecut fără să oprească. În cele din urmă, unul s-a oprit. Am fugit la el, țipând. Sângele mi-a acoperit fața, părul și jacheta. Un tip străin- căruia nu voi avea niciodată șansa să-i mulțumesc- a chemat ambulanța și a încercat să mă calmeze în timp ce am așteptat ca ei să sosească.

Am fost dusă de urgență la spital. Singură. Îngrozită. Și fără să pot să contactez pe cineva ore întregi.

Personalul spitalului a luat această situație foarte în serios. Am făcut imediat RMN. Nasul meu s-a fracturat in 4 locuri. Am avut vânătăi și zgârieturi care îmi acoperiseră corpul.

Aceste ultime zile au fost o neclaritate de termeni medicali, întâlniri juridice și o anchetă a poliției. Poliția din Madrid a fost de neegalat de-a lungul întregului proces, m-au făcut o prioritate. Mi-au cerut să mă întorc la locul nenorocirii unde am identificat locația exactă a atacului. Acolo mi-am găsit câteva lucruri și sângele meu pe gard. Echipa medico-legale a luat probe pentru ADN.

În această dimineață m-am uitat în ochii omului și l-am ales dintr-o serie dată de poliție. Va exista un proces în viitor, dar deocamdată el este în spatele gratiilor și va rămâne acolo până în ziua judecății. Mai târziu, urmărind imagini video de la călătoria cu autobuzul, am văzut că bărbatul mă urmărește pe parcursul călătoriei.

Ar fi putut să mă omoare. Într-o baltă de sânge, m-a lăsat în întuneric- la numai 20 de pași de la un drum principal. Pentru că a crezut că am murit. Dar am supraviețuit. Sunt încă aici.

Singura emoție pe care am reușit să o prezint pe parcursul întregii săptămâni a fost ușurarea. Reluarea că încă mai trăiesc.

Vă rog. Pentru fiecare femeie pe care o cunosc, și pentru fiecare bărbat aflat acolo, care are o mamă, o soră, o fiică, o soție sau un prieten. Vă rugăm să le îmbrățișați și să vă asigurați că știu că acesta este un lucru foarte, foarte real.

N-am crezut niciodată că așa ceva mi s-ar fi putut întâmpla vreodată. Am călătorit pe cont propriu de ani de zile. În tot felul de țări și orașe nenumărate. Sunt puternică, inteligentă și independentă. Nu contează nimic atunci când ești la mila unui bărbat care vrea să te rănească.

Acest lucru este adevărat. Acest lucru s-a întâmplat. Se întâmplă. Și, din păcate, va continua să se întâmple. Dar vă rog, să nu credeți că nu vi se poate întâmpla.

Sunt înconjurată de oameni atât de minunați, puternici și iubitori, care mi-au arătat deja atâta sprijin. Cuvintele și dragostea lor mi-au dat atâta putere.

Nu voi lăsa asta să-mi spargă spiritul. Noaptea asta nu mă va defini. Refuz să-l las pe omul ăsta să mă elibereze de independența mea ca femeie. Dar lucrurile se vor schimba pentru mine. Niciodată nu voi mai bea până să nu mai știu de mine. Dar aceste lucruri oribile se întâmplă femeilor tot timpul. Când sunt bete, când sunt treze, la o plimbare, "în siguranță" într-un taxi. Nici unul dintre noi nu este invincibil, iar acum știu asta.

Cum prevenim aceste lucruri să se întâmple? Noi, ca și femei, nu putem. Acest lucru depinde de bărbații de acolo, care trebuie să înțeleagă cu adevărat ce înseamnă respectarea femeilor.

Femeile nu sunt obiecte, nu suntem aici pentru a fi luate, folosite și eliminate. Nu ne putem trăi viața în teamă, nu putem lăsa răul să câștige. Lăsați acest mesaj să vă împuternicească, să nu vă descurajeze.

Sunt atât de incredibil de norocoasă să scriu asta chiar acum. Vorbesc în numele oricărui om care a experimentat acest iad- și în numele celor ale căror voci au fost tăcute. Această poveste s-ar fi putut termina atât de diferit. Lucrurile trebuie să se schimbe.", a scris tânăra.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Vesti proaste pentru soferi! Pretul motorinei a atins cel mai ridicat nivel in Romania!... Vesti proaste pentru soferi! Pretul motorinei a atins cel mai ridicat nivel in Romania! Cat a ajuns sa coste un litru de motorina astazi!
spotmedia.ro
Dan Jurcan, director IRES: Ce am descoperit noi este că obligativitatea (culmea!) este... Dan Jurcan, director IRES: Ce am descoperit noi este că obligativitatea (culmea!) este cea care i-ar motiva pe reticenți să meargă să se vaccineze
spotmedia.ro
După 150 de ani, în sfârșit a fost văzută! Prima fotografie cu o specie imensă în... După 150 de ani, în sfârșit a fost văzută! Prima fotografie cu o specie imensă în sălbăticie
b1.ro
Ramona Olaru nu mai suportă glumele lui Dani Oțil: „Te vede Dumnezeu” Ramona Olaru nu mai suportă glumele lui Dani Oțil: „Te vede Dumnezeu”
infoactual.ro
Ionuț Dolănescu, dezvăluire plină de durere. Ultimele cuvinte rostite pe patul de MOARTE Ionuț Dolănescu, dezvăluire plină de durere. Ultimele cuvinte rostite pe patul de MOARTE
infoactual.ro
Cuvintele pe care NU trebuie să le rostești sub nicio formă! Arsenie Boca: Se... Cuvintele pe care NU trebuie să le rostești sub nicio formă! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului
evz.ro
Bomba zilei vine de la Pfizer. Toți românii trebuie să afle adevărul. „Este definitiv” Bomba zilei vine de la Pfizer. Toți românii trebuie să afle adevărul. „Este definitiv”
doctorulzilei.ro
Nutriționist: În sezonul de toamnă-iarnă organismul uman este solicitat intens. Cum ne... Nutriționist: În sezonul de toamnă-iarnă organismul uman este solicitat intens. Cum ne hrănim toamna pentru a avea o imunitate de fier?
romaniatv.net
Şocul dimineţii, primarul PSD a fost călcat de tramvai în Bucureşti Şocul dimineţii, primarul PSD a fost călcat de tramvai în Bucureşti
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si