A fost vandalizat mormântul lui Corneliu Vadim Tudor? A dispărut o placă de marmură gravată cu versurile sale!

Se poate specula că a fost vandalizat mormântul lui Corneliu Vadim Tudor.

Matei Vaihan, sâmbătă 10 august 2019 , 19:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Se poate spune că a fost vandalizat mormântul lui Corneliu Vadim Tudor. Celebrul poet şi politician, senator şi preşedinte al Partidului România Mare, a decedat pe 14 septembrie 2015, la 65 de ani. El a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea, acolo unde familia sa are două locuri de veci. (vezi cum s-a încheiat procesul dintre fetele lui Vadim Tudor şi Adi de la Vâlcea)

Citeste si: Eugenia, fiica cea mica a lui Vadim Tudor este Regina retelelor de socializare! Se pozeaza in ipostaze extrem de HOT!

A fost vandalizat mormântul lui Corneliu Vadim Tudor. A dispărut o placă de marmură

O fotografie realizată la puţin timp după înmormântare arată că lângă crucea de marmură exista o placă, probabil tot de marmură, pe care au fost gravate versurile unei poezii scrise de Vadim Tudor, intitulată “Ultima cafea”. Două fotografii recente arată că placa respectivă, înaltă de aproape 2 metri, a dispărut. În schimb, pe lespedea mormântului lui Vadim, se pot vedea alte versuri, cele ale poeziei “Fă-mă Doamne-o lacrimă”.

A fost vandalizat mormântul lui Corneliu Vadim Tudor: "Paznicii au fost nevoiţi să intervină"  

Se poate pune problema dacă a fost vandalizat mormântul lui Corneliu Vadim Tudor. Imediat după înmormântare, presa relata că oamenii vin in fiecare zi sa depuna flori la mormantul sau. “Sutele de flori de la mormant atrag insa si oameni cu intentii ceva mai neortodoxe. Angajatii cimitirului ne-au mărturisit că au fost cazuri în care paznicii au fost nevoiţi să intervină pentru ca hoţii să nu plece acasă cu florile de la mormântul tribunului. «Noi îi vedem imediat că tot dau târcoale mormântului şi atunci îi alertăm pe cei de la pază. Dacă n-ar fi ei, s-ar fura tot”, ne-a declarat un angajat al cimitirului”, se scria în presă.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si