Fetele lui Vadim si-au revenit dupa moartea “Tribunului” Ce fac azi si cum arata cele doua tinere
Actual

Fetele lui Vadim si-au revenit dupa moartea “Tribunului” Ce fac azi si cum arata cele doua tinere

C.L.
14 nov 2017

Au trecut mai bine de doi ani de cand Corneliu Vadim Tudor a murit, "Tribunul" lasand in urma lui doua fete si o sotie, daramate de durere dar si de griji. Asta pentru ca fostul politician era singurul din familia sa care muncea si toate cele trei femei depindeau de el.

Imediat dupa moartea lui Corneliu Vadim Tudor au iesit la iveala multe probleme pe care acesta le avusese in ultima parte a vietii si de care acum erau nevoite sa se ocupe vaduva si cele doua fiice. Pentru a face rost de bani, urmasele lui Vadim au recurs si la o licitatie, in care au vandut multe dintre obiectele pretioase ce ii apartinusera politicianului.

Lidia Vadim, alaturi de alti politicieni, la congresul PRM

Pana la urma, lucrurile se pare ca au intrat pe un fagas normal. Fata cea mare, Lidia (26 de ani), a preluat conducerea publicatiei de suflet a lui Vadim, “Romania Mare” si s-a implicat si in partidul creat de tatal ei. In urma cu cateva zile, au fost alegeri in PRM, iar Lidia a fost aleasa presedinte al Consiliului National al PRM Bucuresti. De altfel, multi dintre cei care au participat la congresul PRM de la finalul saptamanii trecute au tinut sa-si faca poze cu fiica lui Vadim.

Cat despre mezina, Eugenia (21 de ani), este studenta si in ultima perioada e tot mai eleganta si mai zambitoare. Imediat dupa moartea tatalui sau, Jeni a avut parte si de un esec in amor, ea fiind inselata si abandonata de barbatul cu cre avea o relatie de cativa ani si care o sprijinise chiar si la inmormantarea tatalui sau.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook