Întâmplare inedită la bancomat. Un bărbat a găsit 5.000 de euro

Un bărbat a anunţat Poliţia după ce a găsit 5.000 de euro la un bancomat. Banii rămăseseră în fanta aparatului, după o tranzacţie anterioară nereuşită.

Author: Georgiana Balaban joi 04 februarie 2021 , 17:50

a găsit 5000 de euro la bancomat
Întâmplare inedită la un bancomat din Iași.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Un ieşean a anunţat Poliţia după ce a găsit 5.000 de euro la un bancomat din municipiul Iaşi, banii fiind rămaşi în fanta aparatului în urma unei tranzacţii nereuşite, făcute anterior de către o altă persoană.

Citeste si: DECLARAŢIE pe propria răspundere pentru părinţii cu copii de şcoală! Cum trebuie să o completeze parinții

Un bărbat de 50 de ani din Iaşi a mers la un bancomat de pe strada Cuza Vodă din municipiu pentru a retrage o sumă de bani şi a observat în fanta de eliberare a banilor peste 5.000 de euro.

Gestul inedit al unui ieșean după ce a găsit 5.000 de euro

El a anunţat imediat atât Poliţia, cât şi reprezentanţii băncii de care aparţinea bancomatul respectiv.

Citeste si: VIDEO- Tupeu fantastic de hoț lângă sediul Poliției Române

a găsit 5000 de euro la bancomat
Un ieșean a găsit 5000 de euro.[Sursa foto: google]

În urma verificărilor făcute de poliţişti, a rezultat faptul că la acel bancomat, în urmă cu puţin timp, se prezentase un bărbat care a depus o sumă mai mare decât cea acceptată de aparat, transferul fiind respins, iar tranzacţia anulată. Acesta nu a observat că operaţiunea nu a fost finalizată, uitând şi cardul în bancomat. Ulterior, după constatarea lipsei cardului, persoana respectivă a revenit la unitatea bancară.

Citeste si: Suma incredibilă pe care Traian Băsescu o ține pe card! Fostul președinte și-ar putea cumpăra un apartament pe loc doar cu un drum la bancomat

Poliţiştii au apreciat gestul ieşeanului care a găsit banii, iar conducerea Secţiei 3 Poliţie Iaşi i-a înmânat o scrisoare de mulţumire pentru spiritul civic de care a dat dovadă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si