"I-am luat furca si cand m-am intors cu furca catre el a si tras in mine"Sunt acuzatiile unor sateni care au fost la un pas de moarte. Un individ din comuna, echipat cu furca si pistol cu alice, ar fi descarcat spre ei un cartus intreg.



"Pe mine m-a si impuscat aici cum se vede. Nu a zis nimic deci ne astepta, era pregatit cu pistolul in mana", spune alta victima.

Atacatorul si-ar fi iesit din minti, crezand ca  barbatul din imagini si-a dus caprele pe terenul sau, distrugandu-i astfel toata plantatia. A decis sa-si faca dreptate, atacandu-l nu doar pe cioban, ci si pe angajatorii lui.

"M-a amenintat ca i-a dat cineva telefon, ca am fost cu caprele la el la lucerna, fapt care nu e adevarat"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Sunat de reporterii Kanal D, barbatul acuzat ca i-a impuscat pe sateni nu a vrut sa comenteze nimic:

"Cand am vazut ca indreapta pistolul spre copil,  am luat furca si i-am dat direct in cap, iar glontul a fugit dincolo de cap".


Pentru ca si-ar fi aparat baiatul- prezent la intreaga scena, femeia, dar si ciobanul care lucreaza pentruea s-au trezit ca, din victime, sunt si ei inculpati.

Politistii doljeni au deschis un dosar de cercetare penala... barbatul care a folosit o arma neletala, a fost retinut pentru 24 de ore.

Magistratii au decis sa-l cerceteze sub control judiciar pe individul care detinea in mod ilegal arma.

Acum, satenii sunt speriati ca barbatul aflat in libertate poate repeta atacul.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si