„Primaria Sectorului 1 a demarat o campanie de demolare a constructiilor provizorii amplasate ilegal pe domeniul public. Prima actiune de acest gen, la care au participat angajati ai Administratiei Domeniului Public si ai Politiei Locale de sector, a avut loc pe Calea Grivitei nr. 337- sub breteaua de urcare dinspre Calea Grivitei pe Pasajul Grant. Constructiile provizorii (baraci, magazii, imprejmuiri etc.) de la fata locului au fost desfiintate pe cale administrativa, iar domeniul public a fost adus la starea initiala”, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 1.

Potrivit sursei citate, cheltuielile inregistrate de catre Administratia Domeniului Public Sector 1 pentru desfiintarea chioscurilor vor fi recuperate de la proprietari.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Detinatorii chioscurilor le pot revendica in termen de 30 de zile de la data depozitarii lor in locatiile ADP. In cazul in care constructiile nu sunt revendicate, acestea vor fi valorificate, conform prevederilor legale, in vederea recuperarii cheltuielilor efectuate.

Campania va continua si cu alte actiuni de acest gen. Locuitorii Sectorului 1 sunt rugati sa informeze administratia locala cu privire la prezenta constructiilor provizorii amplasate ilegal la numarul de telefon 021/319.32.53”, mai spun reprezentantii Primariei Sectorului 1 din Capitala.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si