Intre doua crengute de brad vandute si o rugaciune, doamna viseaza cu ochii deschisi. De vina e actorul principal din serialul "Ziua in care mi s-a scris destinul" de la Kanal D, de care spune ca s-a indragostit lulea.

In Piata Obor, pluteste dragostea in aer, nu alta. Si doamna are fluturi in stomac: "Sunt indragostita. Cand il vad, joaca inima in mine.

E un baiat foarte bun... Am si eu un prieten pe aici, vinde mere"

Dar sa trecem la lucruri mai serioase... Crenguta... Cat e crenguta? "Pretul e la reducere, cum prinzi omul. 5 lei, 4 lei. E un an bun, linistit. Bate putin vantul, dar e vant de dragoste. Stai sa dau restul sa nu ma incurc”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Si brazii au trecere, nu doar crengutele si coronitele de agatat pe la usi. Iar cei grijulii, care vor sa il impodobeasca mai repede, au noroc de promotii.

Fireste, cei mai pretentiosi, care vor un brad pana in tavan, trebuie sa scoate din buzunar cateva sute bune de lei. Sau chiar peste o mie 500 de lei, daca au de gand sa impodobeasca unul imens in curte.

Sa nu credeti ca vanzatorii nu s-au gandit ca vor exista si clienti care sa strambe nasul la pret, asa ca vin cu o oferta bomba: bradul de craciun in rate. Il iei acum si platesti cand vrei. Cand se gandeste mai bine, doamna parca ar mai rupe de la gura si tot nu si-ar face rate pentru un pom de craciun.

Forfota e si in pepinierele Romsilva din toata tara. Si de aici pot fi cumparati molizi si brazi... ce-i drept, mai ieftini ca in piete. Molizii costa intre 10 si 20 de lei, iar un brad 40 de lei, in functie de marime. Pentru ecologisti, exista brazii in ghiveci, care se pot replanta.

Pretul unui brad in ghiveci pleaca de la 149 de lei si poate ajunge la 600 de lei pentru unul argintiu, cu radacina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si