A înviat la propria înmormântare! Chiar când se pregăteau să bage coșciugul în groapă, copilul s-a trezit. Ce i-a spus tatălui său i-a șocat pe cei prezenți

Mai mulți oameni prezenți la înmormântarea unui copil au avut parte de șocul vieții lor. Micuțul a înviat la propia sa înmormântare.

M. P., marți 12 februarie 2019 , 10:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Băiatul fusese internat în spital și diagnosticat cu pneumonie. Organismul său nu a mai rezistat și s-a stins din viață. Familia a luat trupul neînsuflețit al copilului acasă și au început pregătirile de înmormântare.

Citeste si: O adolescentă în vârstă de 17 ani, mama a doi copii, s-a aruncat în apele Oltului

Copilul s-a trezit la propria sa înmormântare

În ziua în care se pregăteau să-și conducă micuțul pe ultimul drum s-a alăturat întreaga comunitate. În momentul în care sicriul era pe cale să fie băgat în groapă a avut loc un episod șocant. Copilul s-a ridicat din sicriu și și-a îndreptat privire către tată și i-a zis: "Tati, poți să îmi dai niște apă?". Toți cei prezenți au înmărmurit. Însă, nu a fost vorba de o minune, căci băiețelul s-a întins înapoi în sicriu și a murit.

Citeste si: Cel puţin 17 morți în urma unui incendiu la un hotel din Delhi

Tatăl este convins că băiatul lui a fost victima unui malpraxis a depus deja o plângere la Poliție, potrivit Daily Mail.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si