A izbucnit scandalul la 4 ani de la moartea lui Szobi Cseh! "Incepe razboiul, de maine iesim in presa cu povestea Gladiatorilor, a lui Szobi Cseh, care a fost terorizat de sistem!"

Arpad, fiul lui Szobi Cseh, anunta ca va protesta fata de masurile luate recent de autoritati impotriva Asociatiei Gladiator.

Author: Petru Luca Webeditor: Radu Constantin luni 06 august 2018 , 07:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La 4 ani de la moartea celebrului cascador Szobi Cseh, plecat dintre noi pe 1 august 2014, familia sa a intrat in conflict cu autoritatile, care pun bete in roate Asociatiei Gladiator, un proiect demarat in 2005 de actor, prin care copiii fara posibilitati materiale sunt ajutati sa se integreze in societate.

Arpad Cseh, fiul cascadorului, a recunoscut ca situatia este foarte incordata ca urmare a atitudinii autoritatilor.

"Da, nu mai avem cum sa continuam proiectul pentru ca strategia lor s-a schimbat. Nu ne-au mai luat sala, dar au dat afara profesorii care erau repartizaţi pe proiectul nostru si nici nu au mai angajat pe cele 2 posturi ale proiectului Gladiator. Ba mai mult, pe blat, au desfintat aripa Gladiator printr-o hotarare. Incepe razboiul, de maine iesim in presa cu povestea Gladiatorilor, a lui Szobi Cseh care a fost terorizat de sistem.   Ţineţi minte, n-am nimic de pierdut, iar onoare niciodata!", a punctat suparat Arpad.

Apoi, fiul marelui cascador s-a dus imediat in audienta la primarie, dar a povestit ca a fost tratat cu indiferenta.  "Imi aduc aminte cum Szobi aştepta cu orele la uşa DGASPC Sector 3 pentru că directorul general primea ordin de la primar să nu il primească. Tata venind de la Spitalul Fundeni, după cura cu citostatice. Am şi eu ceva timp de când aştept şi imi doresc să am cu cine discuta, de dragul Gladiatorilor", a marturisit Arpad Cseh. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si