Tânărul de 23 de ani, dispărut în urmă cu 10 zile după ce a mers la scăldat în apele unui lac din Hațeg, a fost găsit.

Potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro, trupul tânărului ar fi fost zărit plutind pe apă, în zona în care băiatul ar fi fost văzut pentru ultima dată. 

Tânărul dispărut într-un lac din Hațeg, găsit fără viață

Conform sursei citate anterior, trupul tânărului ar fi fost găsit de fratele acestuia și de un pompier aflat în timpul liber. Cei doi s-ar fi deplasat, la cererea fratelui tânărului dispărut, la locul unde ar fi fost văzut acesta pentru ultima dată, pentru a vedea dacă apa i-a scos trupul la suprafață.

Ajunși pe malul lacului, cei doi ar fi zărit un trup, plutind pe apă. La fața locului s-au deplasat pompierii, care au extras trupul tânărului din apă. 

Citește și: Tragedie pe șosea din Gorj! Un lucrător la drumuri a încetat din viață, după ce a fost izbit de un TIR. Un altul este în stare gravă la spital

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

cautari tanar disparut hateg

Tânărul dispărut a fost găsit fără viață

[Sursa foto: istockphotos/ Facebook- Salvamont Romania- Dispeceratul National Salvamont]

În urma apelului telefonic, două echipaje de pompieri, din Hunedoara şi Toteşti, s-au deplasat cu o barcă şi cu o autospecială de intervenţie, iar după scoaterea la mal a corpului bărbatului înecat au fost anunţate atât poliţia cât şi Serviciul de Medicină Legală,   ar fi transmis ISU, potrivit sursei citate anterior.

Tânărul de 23 de ani ar fi mers la scăldat în urmă cu zece zile.

De atunci, a fost dat dispărut. Scafandrii și pompieri din județe precum Hunedoara, Gorj, Mureş şi Harghita ar fi participat la căutările acestuia.

Citește și: VIDEO- Experiență unică în hotelul placat cu aur. Unde se găsește și care este prețul unei camere? ,,Scopul nostru atunci când am construit acest hotel a fost să fie accesibil tuturor''

Cei apropiați lui mărturisesc că acesta nu ar fi știut să înoate. Tânărul se pare că era considerat un copil talentat.

Era talentat aşa, un băiat ca lumea. Avea un frate care juca la echipa oraşulu i, ar fi transmis o persoana care îl cunoște pe tânărul dispărut, conform observatornews.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si