A mers la spital pentru ca avea o gaura in frunte, dar medicii i-au spus ca e din cauza schimbarilor hormonale. Cazul incredibil al acestei femei
Extern

A mers la spital pentru ca avea o gaura in frunte, dar medicii i-au spus ca e din cauza schimbarilor hormonale. Cazul incredibil al acestei femei

A.L.
17 iul 2017

Mama a doi copii care a confundat cancerul cu schimbarile hormonale din timpul sarcinii, a tinut un jurnal foto cu lupta impotriva bolii care a lasat-o desfigurata.

Bethany Greenway, in varsta de 39 de ani, din Austin, Texas, sarbatoreste victoria impotriva unei forme extrem de agresive de cancer de piele.

Totul a inceput cu un punct negru pe frunte, care a luat nastere cand era insarcinata cu al doilea copil, in 2014, scrie DailyMail.co.uk 

Cu toate ca a fost sa vada un dermatolog, femeia a fost trimisa acasa, pentru ca nu parea a fi nimic grav.

Cand s-a format in acelasi loc o gaura, femeia a inceput sa simta durere, asa ca a mers la un medic. I-au indepartat gaura si i-au pus o grefa de piele in locul ramas gol, dar procedura a lasat-o desfigurata.
Bethany a tinut un jurnal foto cu schimbarile care s-au petrecut de-a lungul tratamentului si din fotografii se poate vedea cat de bine s-a refacut.

Femeia spune ca nu a fost surprinsa de diagnosticul de cancer, pentru ca mama ei a avut melanom la aceeasi varsta ca si ea.
„Locuiesc in Texas, unde trebuie sa te dai cu lotiune care te protejeaza de soare in fiecare zi. Incerc sa am grija, dar am pielea deschisa si sunt si roscata. Cand ma ard, ma transform intr-un rac si nu tin minte nicio vara in care sa nu fi avut arsuri”. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook