Alina locuiește de trei luni în mașina ei, alături de cele două cățelușe pe care le are. Autoritățile au vrut să o ajute să îi plătească o locuință, însă aceasta nu este primită nicăieri pentru că are cele două animale de companie. Alina are 42 de ani și locuiește în Spania de peste 20 de ani, iar din cauza pandemiei a rămas fără loc de muncă.

Citește și: O tânără a primit, timp de 6 luni, diagnostice greșite, de la epilepsie la cancer și apoi verdictul crunt

Femeia nu are pe nimeni decât pe cei doi câini ai ei.
„Îmi spun nu pentru că am câinii, pentru că nu poţi sta cu doi câini într-o cameră. Sunt familia mea, tot ce am. Toată lumea are familie, copii, eu nu am. Sunt tot ce am. Nu vreau să le abandonez”, a declarat Alina.

Alina își împarte pâinea cu câinii ei

Aceasta se încălzește la motorul mașinii, iar dimineața îți pregătește micul dejun care constă în doar câteva bucăți de pâine pe care le împarte cu câinii ei.

Citește și: Campanie umanitară pentru Daniela, copila care își trăiește primii ani din viață pe un pat de spital. O elevă licitează un tablou pentru a o salva, iar două profesoare de Educație Plastică și-au scos la licitație lucrările

„Pâinea este pentru toate trei, împărţim tot. Nu, niciodată nu m-am gândit că voi ajunge într-o asemenea situaţie”, a mai mărturisit Alina.


Una dintre cățelușe necesită tratament pe care Alina îl oferă constant, iar oamenii vor să o ajute, însă aceasta refuză.

Citește și: Crucea Roșie Română împlinește 146 de ani în slujba binelui

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Ce avem nevoie cu adevărat este un acoperiş pentru ca eu să pot merge să lucrez. Nu am nevoie ca lumea să vină şi să îmi dea acum 10 euro, mâine 20, pentru că nu rezolv situaţia în care sunt. Da, mă ajută pe moment, dar nu o scot la capăt”, a povestit Alina.

Citește și: Crucea Roșie Română anunță bilanțul campaniei „UMANITATEA NU ARE GRANIȚE“

O tânără a primit, timp de 6 luni, diagnostice greșite, de la epilepsie la cancer și apoi verdictul crunt

Timp de 6 luni, o tânără din Brăila a fost diagnosticată greșit de medici de renume din Sibiu,  București  și Cluj, iar în tot acel timp, starea ei de sănătate se înrăutățea.

Teodora Rusea este o tânără în vârstă de 27 de ani și este din Brăila.

Chinul tinerei a început în luna iunie a anului trecut, atunci când se pregătea de concediu și era în stare bună. De menționat este că, Teodora suferă de o boală care îi dă dureri de spate de la 14 ani, însă s-a obișnit să trăiasă cu aceasta. Este vorba despre sindromul Bertolotti

„Eram bucuroasă că plec în concediu pentru că marea îmi face foarte bine.

Deja planificasem tot”, își amintește fata, potrivit  newsweek.ro

Citește și:  O femeie și-a transformat casa în spital și a mințit că e bolnavă de cancer

Boala   avea să îi schimbe total cursul vieții.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Dintr-o dată a început să-mi tremure mâna. Efectiv de parcă aș fi avut Parkinson, pentru că văzusem astfel de cazuri și le-am arătat colegelor mele. Ia uitați-vă felelor cum îmi face mâna! 

Citește și:  Cărți de psihologie care-ți ”vorbesc” despre psihicul uman și suferințe, pe înțelesul tău

S-au uitat la mine, m-au întrebat dacă sunt bine și apoi a trecut. Am spus că e o lipsă de calciu. A doua zi, însă, au început și picioarele să tremure și mi s-a făcut și puțin rău. Am mers din nou pe ideea că este lipsă de calciu. A treia zi au început să-mi tremure și mâinile și picioarele și s-a dus totul într-o criză convulsivă. Atunci am chemat ambulanța”, povestește Teodora.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si