A murit actorul Cornel Ciupercescu. Avea 77 de ani

Actorul Cornel Ciupercescu s-a stins din viață la vârsta de 77 de ani. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Evreiesc de Stat.

Author: Madalina Grigore duminică 04 decembrie 2022 , 17:13

Moarte Cornel Ciupercescu

A murit Cornel Ciupercescu. Actorul avea 77 de ani.

[Sursa foto: Facebook-Teatrul Evreiesc de Stat]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cornel Ciupercescu a murit la vârsta de 77 de ani.

Absolvent al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică “ILCaragiale”, la clasa profesorului George Carabin, promoția 1970, Cornel Ciupercescu a avut numeroase roluri la Teatrul Municipal Ploiești- Rică Venturiano în „O noapte furtunoasă” (de IL Caragiale, regia Marcel Anghelescu), Valère în „Avarul” (de Molière, regia Harry Eliad), Malcolm în „ Macbeth” (de William Shakespeare, regia Aureliu Manea), dar și la Teatrul de Stat Târgu Mureș- Boze în „Pădurea împietrită” (de Sherwood Anderson, regia Gh. Harag), Tase în „Un individ suspect” (de Sterea Popovici, regia Eugen Marcus).

Moarte Cornel Ciupercescu

A murit Cornel Ciupercescu. Actorul avea 77 de ani.

[Sursa foto: Facebook-Teatrul Evreiesc de Stat]

A murit Cornel Ciupercescu

Din anul 1990 a devenit actor al Teatrului Evreiesc de Stat pentru aproximativ trei decenii.

A avut roluri ca: Saladin, în „Nathan înțeleptul” de GE Lessing, regia Grigore Gonța, Gaston Schmaltz, în „Povestea unei bănci particulare”, de Friedrich Dürrenmatt, regia Kincses Elemer, Golem, în „Golem”, de H. Leivik, regia Cătălina Buzoianu sau Ulrich von Hutten, în „Elogiul nebuniei”, de Dumitru Solomon, regia Ion Cojar. 

Citește și: Doliu în cinematografie! Un îndrăgit actor din „Game of Thrones” a trecut în neființă

Cornel Ciupercescu a avut roluri și în cinematografie. A jucat în filme ca: Nicolae Bălcescu, Nicolae Bălcescu, în „La răscrucea marilor furtuni”, regia Mircea Moldovan sau Frâncu Slătineanu, în „Castelul din Carpați”, regia Stere Gulea. 

Înmormântarea actorului va avea loc marți, 6 decembrie, la ora 11:00, la Cimitirul Bellu.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Mesajele de condoleanțe au curs pe rețelele de socializare

„Drum lin spre stele, minunatul si dragul om, iubit si admirat!”, este unul dintre mesajele aparute la postarea Teatrului Evreiesc de Stat care anunța moartea actorului Cornel Ciupercescu.

„Drum lin, odihna veșnică, un om minunat, din păcate nu l-am cunoscut dar știu câta dragoste povestea Doamna Ciupercescu despre caracterul dumnealui, despre talentul dansului.

Regrete fără margini.”

Citește și: Actori intoxicați într-un hotel din Râmnicu Vâlcea

„Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Imi pare tare rau, un om cu mult bun simt iesit din comun, foarte serios in profesia de actor! Condoleante familii!”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace!Un PRIETEN cu o inimă caldă și iubitoare ,frumos și bun al sprijinului l-am avut necondiționat.

Citeste si: Cine a inventat absorbantele. Femeile din înalta societate foloseau absorbante făcute din bureți sau blănuri de animale- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO Shakira, în lacrimi din cauza lui Pique! Cât de rău o trata fotbalistul pe cantareata în public- radioimpuls.ro

Drum lin către stele !”

„Îl voi păstra întotdeauna în amintirile mele. Un OM minunat! Condoleanțe familii!”

Citește și: Cântăreața Theo Rose este însărcinată. Tatăl ei a confirmat vestea


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si