David Andrei, băiețelul de șapte săptămâni care s-a născut cu o malformație gravă, s-a stins din viață. Micuțul a fost diagnosticat cu o malformație gravă la inimă, mai exact vetricul stâng cu dublă cale de intrare DILV cu vase mari transpuse.

Citeste si: Doliu în politică. A murit Nick Teodoreanu

Miercuri dimineață, micuțul plecase spre Germania pentru tratament, cu o ambulanță de echipaj medical al Secției ATI a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca, conform sebesinfo.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

După un drum de 1600 de kilometri,  David Andrei a murit.

Citeste si: Kamara, anunț important despre Leon! În sfârșit, s-a întâmplat: "Mulțumim tuturor celor care..."

"Malformația cardiacă de care suferea s-a dovedit a fi incompatibilă cu viața, chiar dacă echipa de medici și condițiile de la clinica din Bad Oyenhausen sunt cele mai bune din Europa. Am discutat personal la Ambasada României din Berlin și la Consulatul României din Bonn și s-au primit toate informațiile pentru procedurile de repatriere.

Acestea pot fi făcute de îndată. Dumnezeu să dea alinare celor doi părinți”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a asociației Părinți Salvatori.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si