Durere pe scena politică. A murit Bogdan Stanoevici. Bărbatul avea 62 de ani, iar starea lui de sănătate s-a agravat, în ultimele zile. Bogdan Stanoevici este cunoscut și pentru rolurile sale din diferite filme. Renumitul actor a murit din cauza complicațiilor aduse de virusul Sars-cov-2.

Bogdan Stanoevici a criticat dur măsurile impuse de autorități împotriva covid-19, ba chiar a participat la mitinguri împotriva măștii chirurgicale.

El a decedat, azi 12 ianuarie 2021, la Spitalul de boli cardiovasculare CC Iliescu.

A fost internat acolo din cauza faptului că se simțea rău, în urma infectării cu noul coronavirus.

În 16 mai 2020, Bogdan Stanoevici a participat la un miting împotriva presupusei ”dictaturi sanitare” în Piața Victoriei, unde s-a pupat și s-a îmbrățișat cu alți protestatari.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum- faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment"

, a declarat Stanoevici.

Cine a fost Bogdan Stanoevici

În perioada 5 martie și 17 decembrie 2014, Stanoevici a fost ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta. Acesta a căpătat notorietate între cele două tururi de scrutin, când și-a exprimat părerea în legătură cu românii din afara granițelor care nu au putut vota și au protestat, lucru care a condus la cererea demisiei de către manifestanții din țară și din afară.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Bogdan Stanoevici a murit. Actorul era în stare gravă din cauza coronavirusului

 

a murit bogdan stanoevici
A decedat Bogdan Stanoevici.[Sursa foto: google]

Stanoevici a fost și secretar de stat al Ministerului Culturii începând din ianuarie 2015 până în decembrie 2015, când a fost demis din această funcție.‪

Citeste si: Trei persoane au decedat din cauza unor ”urgenţe medicale” în timpul violenţelor care au avut loc în zona Capitoliului

Politicianul a fost desemnat director general interimar al Circului Globus din București în perioada 2017-2020.

Chiar înainte de alegerile parlamentare din 2020, Bogdan Stanoevici afirma că virusul covid-19 a fost creat în laborator, iar “brevetul este înregistrat şi la Paris şi la New York”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si