Un director de 40 de ani din Arad, răpus de coronavirus

Tiberiu Ciul, directorul Gospodăririi Comunale Arad, a murit în spitalul COVID în noaptea de sâmbătă spre duminică. Directorul avea doar 40 de ani.

Author: Razvan Ilie duminică 10 ianuarie 2021 , 10:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La doar 40 de ani, Tiberiu Ciul se pare că a dezvoltat o formă galopantă a virusului SARS-COV-2 și în doar două săptămâni boala l-a învins, scrie Aradon.ro

O luptă cu o boală perfidă și un virus mult prea puternic, o luptă pe care Tiberiu Ciul nu a reușit, din păcate, să o câștige. Directoriul Gospodăririi Comunale Arad a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 9 spre 10 ianuarie, în spitalul COVID Arad.

Citeste si: Bilanț coronavirus, sâmbătă 9 ianuarie. Mai mulți pacienți la Terapie Intensivă

Directorul răpus de COVID nu avea comorbidități  

La doar 40 de ani, fără a avea alte comorbidități știute, Tiberiu Ciul a ajuns în urmă cu aproximativ 2 săptămâni internat la spitalul din Grădiște fiind infectat cu noul coronavirus.

Din câte se pare plămânii lui au fost extrem de afectați în proporție de 85% și medicii nu i-au mai putut salva viața.

Tiberiu Ciul
Tiberiu Ciul, directoriul Gospodăririi Comunale Arad a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, 9 spre 10 ianuarie

Tiberiu Ciul era director al Gospodăririi Comunale Arad, iar în trecut a fost director general Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad – 2015-2016, dar membru în Consiliul de Administrație a Companiei de Transport Public Arad – 2010-2012. Ciul era economist de profesie, absolvind Facultatea de Științe Economice din cadrul UAV în 2003 și având un masterat în administrarea financiar – contabilă a întreprinderii.
Dumnezeu să îl odihnească!

Peste 17.000 de decese în România cauzate de coronavirus

Totalul de decese datorate Covid-19 în România a ajuns la  17.035  de persoane, în timp ce în ultimele 24 de ore au murit 66 de persoane. Dintre acestea, 3 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 40-49 ani, 8 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 15 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 15 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 25 decese la categoria de peste 80 de ani.

63 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 3 pacienți decedați nu prezentat comorbidități.

Sursa


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si