A murit Eugen Rotaru, omul care a scris versurile celor mai frumoase melodii din toate timpurile. Doliu în muzica românească

Doliu în muzica românească. Eugen Rotaru, omul care a scris versurile celor mai frumoase melodii din toate timpurile, s-a stins din viaţă în această după-amiază.

E. V., vineri 07 decembrie 2018 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Eugen Rotaru a fost textierul şlagărelor precum "Fericirea are chipul tău" sau "Dau viaţa mea pentru o iubire". De numele lui Eugen Rotaru se leagă alte nume mari ca de exemplu Mihaela Runceanu, Monica Anghel sau Mirabela Dauer.

Eugen Rotaru a fost prieten bun cu actorii Alexandru Arşinel şi Stela Popescu, cărora le-a pus în scenă numeroase spectacole.

Eugen Rotaru a scris versuri pentru şlagăre precum „De ce nu-mi spui că mă iubeşti”, „O planetă a iubirii” (Mirabela Dauer), „De singurătate” (Angela Similea), „Ce va fi cu iubirea mea” (Loredana Groza), „Ne cunoaştem din vedere” ori „Nu te enerva” (Corina Chiriac), „Dau viaţa mea pentru o iubire” (Monica Anghel), „Numai pentru tine viaţă” (Laura Stoica), „De ce-ai pliecat din viaţa mea” (Cornel Fugaru), „Spune-mi” (Angela Ciochină), „Nu mai vrei să ştiu” şi „Fericirea are chipul tău” (Mihaela Runceanu).

Cunoscutul textier, poet şi scenarist, s-a stins din viaţă după o lungă luptă cu viaţa.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si