A murit Ileana Ciuculete cu sufletul neimpacat? In ce relatii se afla artista cu fiii ei

Moartea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete a indoliat muzica populara romaneasca! Artista a plecat din lumea aceasta insa impacata, fiindca reusise, dupa un scandal monstru, prezentat de toata media mioritica, sa se impace cu fiii sai, ba chiar devenise si bunica!

A.S., miercuri 15 martie 2017 , 09:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Din fericire, cu trecerea anilor, Ciuculete si baietii ei s-au impacat! Nu au mai venit, insa, niciodata la televizor sa vorbeasca despre familia lor, au preferat sa pastreze tacerea si sa se bucure de viata, fara implicarea presei. De altfel, artista i-a si marturisit unui reporter de la WOWbiz.ro, anul trecut, ca norii negri nu mai exista si toate neintelegerile au disparut, dar nu isi doreste sa faca totul public, fiindca lumea ar fi comentat la nesfarsit incidentul de acum cinci ani!
 

“Ma inteleg perfect cu Cristi si Mugurel, ei sunt fericirea mea, viata mea, ce a fost a fost, am si dat uitarii totul! Acum, nu mai exista nicio problema. Baietii mei sunt la casa lor, iar unul dintre ei m-a facut si bunica. Sunt foarte fericita si sunt mandra ca am doi copii minunati”, a dezvaluit Ileana Ciuculete.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si