Dosarul mortii Ralucai Stroescu ar fi trebuit sa se apropie astazi de o decizie importanta. Totul s-a amanat insa pentru ca centrul medical unde s-ar fi tratat fata si-a schimbat numele, asa ca e nevoie de repetarea citarii!

Pana acum in acest procesul au avut loc 13 infatisari. 9 dintre termene s-au soldat insa cu amanari!

Tatal Ralucai Stroescu isi stapaneste cu greu lacrimile.

In 2009, cazul fiicei sale ajungea in atentia intregii tari. Un manager de succes murea la 31 de ani in conditii ciudate. Initial s-a crezut ca e vorba de epuizare.

AUREL STROESCU, TATAL RALUCAI STROESCU: Nu se poate sa pleci dintr-o clinica medicala si dupa 6 ore sa nu mai fii!

Ulterior s-a aflat ca tanara a mers la medic pentru ca se simtea rau.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Doamna din imagini este medicul care a consultat-o pe Raluca Stroescu. Acum este acuzata de ucidere din culpa.

Parintii Ralucai o acuza ca nu a descoperit problemele reale de sanatate ale fiicei lor!

MARINA CONSTANTINESCU, AVOCAT: S-a pus un diagnostic de anorexie, I s-a administrat o perfuzie, I s-au recoltat analize, dar nu in regim de urgenta, si a fost trimisa acasa.

AUREL STROESCU, TATAL RALUCAI STROESCU: Sper ca prin aceasta actiune, acest medic sa nu mai poata profesa, sa mai faca si alte daune!

Raluca a decedat in urma unui stop cardio-respirator, grabit, spun parintii, de o afectiune grava, nedescoperita la timp.

MARINA CONSTANTINESCU, AVOCAT: „In urma analizelor s-a constata ca suferea de mai bine de 3 luni de un diabet insulin-dependent nedepistat!”

Tatal tinerei lucreaza acum in strainatate. A ajuns astazi la instanta dupa un drum lung ca sa afle ca nu se va intampla nimic. Abia pe 10 ianuarie vor fi audiate partile implicate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si