A murit Mugur Corpaci! Jurnalistul avea 51 de ani! Soția l-a găsit fără suflare în casă

Mugur Corpaci a murit, joi dimineață, la vârsta de 51 de ani. Jurnalistul de la Radio România Actualități, după ce a stat aproape cinci săptămâni în comă.

M.C.B., joi 27 decembrie 2018 , 13:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mugur Corpaci, unul dintre cei mai cunoscuți crainici reporteri ai postului public, a intrat în comă, după ce a fost găsit căzut în casă de fosta soție. Nenorocirea a venit exact înainte ca el să plece la Europeanul din Franța.

Înainte de Campionatul European de handbal feminin din Franța, pe care trebuia să-l acopere de la fața locului, după o conferința de presă organizată pe 21 noiembrie – într-o zi de miercuri, Mugur Corpaci a fost victima unui accident vascular cerebral.

Înainte de Campionatul European de handbal feminin din Franța, pe care trebuia să-l acopere de la fața locului, după o conferința de presă organizată pe 21 noiembrie – într-o zi de miercuri, Mugur Corpaci a fost victima unui accident vascular cerebral.

Mugur n-a răspuns la telefon nici joi, a doua zi de dimineață, așa că Radu Antofi și fosta soție a lui Mugur au decis să meargă la el acasă, în Berceni. L-au găsit întins pe jos, inconștient. Vineri, 23 noiembrie, Mugur Corpaci a fost operat de urgență. Joi, după aproape cinci săptămâni de comă, Mugur Corpaci s-a stins din viață. De formaţie matematician, Mugur Corpaci a intrat în Radio cu marele val de tineri jurnalişti în anii ’90. Vocea sa unică, puternică, dicţia perfectă, ritmul rapid cu care vorbea l-au recomandat imediat pentru Redacţia Ştiri.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si