A murit Raluca, tânăra din Pitești băgată în comă de un șofer beat

Raluca, o tânără în vârstă de 24 de ani din Pitești, s-a stins din viață după ce a fost băgată în comă, în urmă cu 5 zile, de un șofer beat.

A.N.C, joi 10 ianuarie 2019 , 12:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Cătălina Raluca s-a stins din viață joi dimineată, după ce a fost implicată într-un accident rutier la Bradu, joi dimineață, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

După o săptămână în care a fost conectată la aparate, suferind leziuni extrem de grave la cap, creierul fiind aproape zdrobit, a decedat.

Medicii au fost rezervați încă de la început.

„Ralu.. am sperat până în ultima clipă că acest coşmar se va termina şi că tu te trezeşti, dar din păcate nu ai mai rezistat… Ştiu, erai un om puternic, însă în lupta cu viaţa nu se mai ţine cont de nimic… De ce Doamne iei doar oamenii buni?

De ce? Ştiu că alegi cele mai frumoase flori, dar nouă tuturor ne va lipsi întotdeauna… Mai avea atât de multe de făcut aici… Nu pot să cred că e adevărat, refuz să cred! Nu o să te uit niciodată, om bun şi plin de viaţă! Drum lin spre îngeri, suflet bun şi frumos! Dumnezeu să te odihnească în pace, Ralu!” – a scris Diana Mihaela, o prietenă a tinerei decedate.

„Oameni buni, nu mai distrugeți viețile altora indiferent că îți e tată, frate, prieten! Nu mai acceptați să luați pe nimeni cu voi când sunteți în stare de ebrietate! Păcat, pentru ce, ca să ajungi în groapă mai devreme decât trebuie?Dumnezeu să o ierte, nu-mi vine să cred! Mare suferință este când părinții își duc copilul acolo unde nu o să-l mai vadă” – este apelul altui apropiat al Ralucăi.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.45, sâmbătă, pe strada Principală din Bradu. Nicolae I., de 39 de ani, din localitate, circula cu un BMW pe DJ 659 către Suseni.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si