A murit sub ochii fetitei ei de 6 ani. Ramona este una dintre victimele din Timisoara care si-au pierdut viata in timpul furtunii violente

Ramona Manescu este numele femeii care a murit la Gradina Zoologica din Timisoara, in timpul furtunii de duminica, 17 septembrie. Avea 36 de ani si era consultant expert pe finantari europene. In acea zi de duminica, profitand si de vremea frumoasa, Ramona Manescu a mers cu fetita ei de sase ani si sotul la Gradina Zoo, de la marginea Padurii Verzi. Furtuna a venit brusc.

A.S., joi 21 septembrie 2017 , 10:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cel care a povestit cum s-a intamplat totul este Marian Mocan, patronul firmei la care lucra Ramona.
„Furtuna a venit brusc. Ei au iesit repede de la Gradina Zoologica, sa nu-i prinda ploaia. Sotul si fiica erau cu doi metri inaintea ei. O creanga foarte mare s-a rupt dintr-un copac si a cazut in capul ei. A murit instantaneu. Nici <au> nu a apucat sa spuna. Nu au putut sa sune nici la 112, pentru ca telefoanele nu mergeau. Va dati seama ca s-a intamplat totul in fata ochilor fetitei de sase ani. In certificatul de deces scrie moarte subita”, a declarat Marian Mocan.

Ramona Manescu era angajata la Expert Consulting din anul 2009. „Era una dintre cele mai bune angajate ale mele. Era expert pe proiecte europene, dar nu numai”, a mai spus Marian Mocan, patronul firmei.

Ramona Manescu era consultant in afaceri cu o experienta de 12 ani in dezvoltarea agentilor economici de pe piata din Romania, in special a celor din mediul rural. A absolvit Facultatea de Stiinte Agricole din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole din Timisoara si era inginer economist in agricultura.

Trupul Ramonei Manescu a fost depus in cimitirul Eroilor din Calea Lipovei. Inmormantarea a avut loc miercuri, 20 septembrie.

Sursa: adevarul.ro

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si