A murit unul dintre cei doi bărbați transferați la un spital din Germania, în urma incendiului de la Rafinăria Petromidia

A decedat unul din cei doi muncitori transferați de urgență în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia. Anunțul a fost făcut de colegii săi.

Author: Georgiana Balaban marți 13 iulie 2021 , 16:58

a-murit-un-alt-barbat-de-la-rafinaria-de-la-petromidia
Explozia de la Petromidia.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

A murit unul dintre bărbații transferați în străinatate, în urma incendiului de la rafinăria Petromidia. Medicii au transmis că starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului și a tratamentelor de specialitate.

Citeste si: Explozia care a cutremurat un oraș

Cealaltă victimă a exploziei este spitalizată în Germania. În prezent, bărbatul este internat, răspunde la tratament și are o stare stabilă.

Citeste si: Explozie, urmată de un incendiu la Azomureș

Explozie puternică la Rafinăria Petromidia

Pe data de 2 iulie 2021, o explozie urmată de un incendiu a avut loc la Rafinăria de la Petromidia. Atunci un bărbat a murit, iar alți cinci au fost răniți.

Două dintre victime au suferit arsuri. Ele au fost transportate la Bucureşti, iar după câteva zile au fost transferate la o clinică de specialitate din Germania.


Acum unul dintre bărbați a murit.

a-murit-un-alt-barbat-de-la-rafinaria-de-la-petromidia
Nor toxic după explozia de la Petromidia.

Citeste si: Nor toxic după explozia de la Petromidia. Ce spune mesajul Ro-Alert pentru avertizarea populației

„Cu adânc regret, vă anunţăm că în cursul zilei, unul din cei doi colegi transferaţi de urgenţă în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, şi-a pierdut viaţa. Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului şi a tratamentelor de specialitate. Gândurile şi toată susţinerea noastră merg către familia colegului decedat. Al doilea coleg spitalizat în Germania este în acest moment stabil şi răspunde la tratament”, a anunţat KMG International.

Citeste si: Explozie la Râmnicu Vâlcea. O mașină în care se aflau mai multe butelii a sărit în aer

Citeste si: Incendiu în Prahova! Un vagon cu 56 de tone de benzină a luat foc


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si