A nascut un bebelus splendid la lumina lanternelor! Asistenta medicala: "Am gasit gravida pe jos, intr-o casa fara curent, cu doi copii pe care i-am dus la o vecina"

Au adus pe lume un bebelus la lumina lanternelor de la telefoanele mobile! Un echipaj al ambulantei din Oradea a ajutat-o pe o femeie sa nasca in conditii greu de imaginat - locuinta ei avea pamant in loc de podea. De caldura sau electricitate nici nu poate fi vorba.

Author: V.P. luni 13 februarie 2017 , 19:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Crina Delia Ungur, asistent medical: A fost greu pentru ca am fost nevoiti sa asistam nasterea la lumina lanternelor

Invelit in folie si incalzit de asistentul medical:  acestea au fost primele clipe de viata ale lui Mihai- un bebelus nascut pe intuneric.

Cadrele medicale au gasit-o pe mama intr-o locuinta cu pamant in loc de podea, fara caldura sau haine.

Crina Delia Ungur, asistent medical: am gasit gravida in conditii improprii, fara curent pe jos, cu doi copii pe care i-am dus la o vecina.

Asistentii de pe ambulanta au luminat incaperea cu propriile telefoane mobile- asa au reusit sa aduca pe lume bebelusul.

Andrada Bene, voluntar: mama a fost monitorizata, copilul la fel, o greutate de 3 kilograme 700, un baietel splendid. A fost prima nastere la care am asistat cap coada si am ramas impresionata, mai ales dupa ce am gasit la locul solicitarii.

Nu doar nasterea a fost o adevarata aventura, ci si drumul catre maternitatea spitalului judetean Oradea.

Baietelul este al treilea copil al familiei. Acum se bucura de toata atentia cadrelor medicale de la maternitate, unde are parte de iubire si caldura.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si