A nins ca în povești în stațiunile montane! Dacă unii s-au bucurat de zăpadă, pentru unii a fost un coșmar!

O ninsoare de cateva minute a acoperit Predealul de zapada. Unii soferi au fost nevoiti sa traga pe dreapta si sa astepte ca ninsoarea sa se opreasca. A nins si la Cavnic, in Maramures, unde partiile sunt numai bune pentru sporturile de iarna.

G.S., joi 13 decembrie 2018 , 19:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Drumarii din Predeal au fost pregatiti cu utilajele, inca de seara trecuta. Soferii care au circulat peste noapte au avut ceva probleme.
Pentru localnici insa, astfel de fenomene sunt obisnuite. Iernile la Predeal sunt lungi si grele, spun cei care locuiesc in oras.

In stocurile Directiei de Drumuri Nationale Brasov exista peste 7200 de tone de sare, nisip si clorura de calciu. Dar drumarii le atrag atentia soferilor sa fie si ei pregatiti pentru iarna.

Omatul depus astazi a mai ingrosat si stratul de zapada de pe partiile din Predeal care depaseste, in unele zone, jumatate de metru.
Bucurie e si pe partiile din Cavnic. In nordul tarii este o iarna de poveste, iar asta ii face pe proprietarii partiilor si pe cei ai pensiunilor sa-si frece mainile de bucurie. Turistii vin de peste tot.

Chiar si in timpul saptamanii, pasionatii sporturilor de iarna vin sa se dea cu placa sau schiurile. Si propietarii pensiunilor din zona spera ca zapada le va aduce in weekend un val de turisti.

Un weekend la partie nu costa mai mult de 500 de lei pentru doua persoane. Sfarsitul acesta de saptamana sunt asteptate cateva mii de turisti la Cavnic.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si