A omorât 100 de pacienţi. Un asistent medical a recunoscut că-şi ucidea pacienţii. Motivul este halucinant

Un fost asistent medical din Germania spune că a ucis 100 de pacienţi pentru că se plictisea şi voia să-şi impresioneze colegii.

Author: E. V. miercuri 31 octombrie 2018 , 09:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Caz şocant în Germania, unde un asistent social a recunoscut mai multe crime înfiorătoare, iar motivul pentru care a recurs la acest gest a ajuns subiect de ştire.

Un fost asistent medical din Germania spune că a ucis 100 de pacienţi pentru că se plictisea şi voia să-şi impresioneze colegii.

În urma ororii pe care a comis-o, bărbatul a devenit criminalul cu cele mai multe victime din Germania. El le administra pacienţilor săi supradoze de medicamente. Crimele au avut loc la două spitale din nordul Germaniei în perioada 2000-2005. Victimele aveau între 34 şi 96 de ani.

Rudele victimelor lui Niels Hogel, asistentul medical, sunt îngrozite. "Pentru mine este important să aflu, o dată pentru totdeauna, ce s-a întâmplat şi ca acest om să primească o pedeapsă dreaptă, dacă acest lucru este posibil. Iar, când se termină procesul, vrem să trecem peste tot şi să ne găsim alinare", spune ruda uneia dintre victime.

Hogel ispăşeşte deja o pedeapsă de închisoare pe viaţă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si