Ploaie de bani pe o autostradă din Chile. Incidentul a fost urmarea unui jaf într-o sală de jocuri de noroc care a mers prost.

Citeste si: Milionarul german Rainer Schaller s-a prăbușit cu avionul în Costa Rica, împreună cu toată familia

Poliția a spus că hoții au lansat un atac asupra unui cazinou din Pudahuel în jurul orei 19:45, în speranța de a scăpa cu banii de care dispunea proprietatea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit poliției chiliene, hoții au amenințat o angajată cu o armă de foc, forțând-o să predea banii.

Hoții au aruncat saci cu bani pe autostradă

După cum se vede în imagini, cel puțin doi saci negri plini cu bani cad pe șosea, iar mascații se grăbesc să-i strângă după ce au oprit traficul.

Citeste si: VIDEO| S-a dopat sau nu Simona Halep? Acuzații dure: "Cineva i-a făcut acest rău"

În timp ce tâlharii încercau să fugă cu mașina lor, polițiștii au început să-i urmărească.

Criminalii, într-un sedan albastru, și-au croit drum pe autostrada de coastă de nord a Chile, îndreptându-se cât mai repede posibil spre est, pentru a-și pierde urma.

Urmărire ca în filme pe autostradă

În încercarea de a distrage atenția polițiștilor, hoții au început să arunce banii din vehicul. Cu toate acestea, nu a funcționat, deoarece poliția i-a blocat și a forțat mașina să se oprească.

Citeste si: Tânărul campion sportiv Mihai Niță, mort la doar 15 ani după ce a fost spulberat de tren. Părinții lui credeau că se află acasă. "M-a nenorocit Dumnezeu"

Potrivit India Today, au fost arestate șase persoane, toate cetățeni străini. Doi erau în țară ilegal, dar poliția nu a oferit detalii despre țara de origine pentru niciunul dintre ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si