Un avion privat de mici dimensiuni având cinci cetăţeni germani la bord plus pilotul s-a prăbuşit sâmbătă în largul Costa Ricăi, transmite presa internațională.

Citeste si: Tânărul campion sportiv Mihai Niță, mort la doar 15 ani după ce a fost spulberat de tren. Părinții lui credeau că se află acasă. "M-a nenorocit Dumnezeu"

Echipele de salvare din Costa Rica au descoperit deocamdată în apele Mării Caraibilor corpul unui adult şi al unui copil.

Aeronava, un Piaggio P180 Avanti, a dispărut de pe radare vineri seara, în drum din Mexic către Puerto Limon, pe coasta de est a Costa Ricăi.

Milionarul german Rainer Schaller

Milionarul german Rainer Schaller, alături de partenera sa de viață

[Sursa foto: Bild]

Cine era milionarul Rainer Schaller 

Eforturile de căutare au fost suspendate iniţial în timpul nopţii din cauza vremii nefavorabile. Resturi ale aparatului au fost localizate mai devreme sâmbătă la circa 28 kilometri în largul aeroportului din Limon.

Citeste si: Panică la bordul unui avion. Pasagerii au primit un mesaj cum că ar exista o bombă

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Potrivit ziarului german Bild, la bordul avionului s-ar fi aflat fondatorul sălilor de sport McFit, Rainer Schaller, partenera sa şi cei doi copii ai lor, şi un alt bărbat.

Ministerul de Externe de la Berlin nu a comentat identitatea victimelor, menţionând că ambasada germană din San Jose este în contact cu autorităţile locale pentru clarificarea celor întâmplate.

Purtătoarea de cuvânt a McFit, Jeanine Minaty, a declarat că fondatorul și CEO-ul companiei de fitness, Schaller, se afla în avion, a informat ziarul german Bild.

Partenera lui Christiane Schikorsky a fost și ea la bord, împreună cu copiii lor, a mai spus Bild. Un alt bărbat ar fi fost și el împreună cu familia milionarului.

Avionul, un Piaggio P.180 Avanti, a dispărut vineri seara la aproximativ 33 de kilometri (aproximativ 20 de mile) de coastă, în drum spre aeroportul Limon, un oraș-port de pe coasta Caraibelor din Costa Rica.

Aeronava a decolat din Palenque, un oraș mexican popular în rândul turiștilor pentru ruinele sale arheologice, cu două ore și 41 de minute înainte să piardă comunicarea cu turnul de control de ghidare de lângă Limon.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: "Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei- radioimpuls.ro

Avere de 250 milioane euro pentru Rainer Schaller  

McFit este cel mai mare lanț de fitness din Germania, având peste 200 de studiouri de fitness numai în Germania, plus centre în Austria, Italia, Polonia și Spania. Are peste 1,4 milioane de membri.

Schaller a fost proprietarul companiei organizatoare a festivalului de muzică electronică de dans Love Parade, la care 21 de persoane au murit într-o ambuscadă în 2010, în orașul Duisburg din vestul Germaniei, informează DW.com.

După acel eveniment, Schaller a anunțat că festivalul va fi anulat definitiv. Evenimentul a fost reînviat anul acesta la Berlin de DJ Dr. Motte sub un nou nume, „Rave the Planet”, deoarece drepturile comerciale asupra numelui „Love Parade” îi aparțin lui Schaller.

Potrivit unei investigații din 2019 a radiodifuzorului public german ARD, averea netă a lui Schaller a fost estimată la aproximativ 250 de milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si