Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Gabriel Anghel, victima:" Sunt incontinuu amenintat, acasa, aici, pe strada, copiii mei la fel, fosta sotie.

Au venit noaptea, mi-au pus apartamentul la vanzare…"

Asa isi incepe povestea ultimilor ani din viata Gabriel Anghel. Omul, care lucreaza in strainatate, spune ca totul i se trage de la niste datorii mai vechi, dar pe care sustine ca le-a stins prin acte notariale. Doar ca necazurile erau departe de final.

Gabriel Anghel, victima: "Ei n-au niciun fel de educatie, n-au scoala, n-au nimic. Ei cred ca traiesc ca acum 100 de ani, umbla cu iatagane, cu nu stiu ce. Pun copii, dom'le, punem un copil din ala de 14-15 ani, vine pe la spate si iti baga un cutit."

Desi ar fi depus nenumarate plangeri la politie, barbatul tot nu scapa de problemele cu rivalii. Acum doua nopti a primit chiar un mesaj macabru…

Gabriel Anghel, victima:" Am gasit o coroana de flori, condoleante, sincere condoleante pentru Gabi si pentru Andreea la multi ani."


Andreea este una dintre cele doua fiice ale afaceristului. Sugestia este clara, spune omul, care e sigur ca e vorba de aceiasi indivizi care il terorizeaza de un deceniu.

"Un individ, cel putin, vine, ca trebuie sa fie un individ care aduce coroana, pune pe mana pe dupa brad si o lasa jos, aici.", spune un martor.

Camerele de supraveghere nu au surprins, insa, chipul persoanei care a lasat coroana in fata restaurantului.
Dar ar putea fi un raspuns la o bataie ce a avut loc la inceputul saptamanii.


Gabriel Anghel: "In loc sa vorbeasca cu mine, a intrat in sala, a dat cu spray, m-a atacat direct."

De aici ar fi izbucnit rafuiala, spune afaceristul. Doar ca extrem de sifonat din intreaga incaierare a iesit chiar cel care a pulverizat spray-ul paralizant. Si care neaga acum ca el ar fi comandat coroana.

Iasar Cadir: "Poate din partea lui face show-urile astea, ca sa ne faca noua greutate sau sa zica ca el are dusmani. Asta a facut cineva ca sa ne bage in razboi intre noi."

Gabriel Anghel:" Cand m-am urcat in masina, a iesit din local, dom'le, te omor, te omor, pe tine si pe fiica-ta cea mica."

Deocamdata, singurul lucru cert este amenintarea demna de filme mafiote. Si pentru care barbatul a depus plangere la politie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si