A rămas Gigi Becali fără bani după nunta fiicei sale? Latifundiarul a scos la vânzare un teren şi două clădiri pe care cere minimum 3 milioane de euro!

Gigi Becali a scos la vânzare un teren şi două clădiri în zona Voluntari.

vineri 01 noiembrie 2019 , 08:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gigi Becali a scos la vânzare un teren şi două clădiri la doar două săptămâni după nunta fiicei sale, Teodora. Presa a relatat că darul de nuntă a lui Becali a fost de un milion de euro, organizarea evenimentului cam 700.000 de euro, plus alte cheltuieli, decontul fiind de aproximativ două milioane de euro. (vezi cum a câştigat Gigi Becali 75 de milioane de euro)

Citeste si: Gigi Becali a cumpărat proteze şi scaun cu rotile pentru un celebru fotbalist al Stelei, care are picioarele amputate! Viorel Turcu e dezamăgit că Mircea Lucescu nu l-a mai ajutat, aşa cum promisese!

Gigi Becali a scos la vânzare un teren şi două clădiri. Afaceristul a avizat tranzacţia

În acest context, profit.ro a anunţat că “Becali, finanțatorul echipei de fotbal FCSB, a avizat vânzarea unor clădiri de birouri ale producătorului de componente electronice Romes din Voluntari, pentru un preț de minimum 3 milioane de euro. Încă din 2008, Romes a concediat aproape toți angajații fabricii pe motiv că a scăzut cererea de componente electronice pe piața externă. Drept urmare, afacerea a devenit una strict imobiliară, prin activele deținute de societate.”

Gigi Becali a scos la vânzare un teren şi două clădiri. Banii pot fi plătiţi în 4 ani, în 4 rate egale 

„Acum, Becali a scos la vânzare un teren de 2.345 de metri pătrați și două clădiri ale firmei la un preț minim de 3 milioane de euro, ce poate fi plătit în patru rate egale, pe parcursul a patru ani. Proprietatea este amplasată pe strada Erou Iancu Nicolae, într-un cartier de lux al Bucureștiului.”, a mai dezvăluit profit.ro.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si